Noves remescles de Kostrok i Ley DJ

Ley DJ i Kostrok llancen noves remescles

Ley DJ en una de les seues sessions

A principis de setmana destacàvem que en els últims dies s’han produït nombroses novetats pel que fa a videoclips. A més a més, dos dels màxims exponents dels dj’s valencians han publicat noves remescles. Es tracta de Kostrok i Ley DJ. Els primers ja estan reconeguts en l’àmbit internacional. No sabem si Ley DJ seguirà el mateix camí, però està clar que ja està entre les més destacades de l’Estat. Kostrok ha reconstruït el tema de Tailor For Penguins  “Violet”, i Ley DJ ha fet un remix d'”Oh I love you”, un tema dels també valencians Polock.

Ley DJ

“Oh I love you” va ser el primer single de l’últim àlbum editat pels valencians Polock, Magnetic Overload (2017). Fora de l’edició de concurs que va crear la discogràfica Sony Music per a l’edició del nou àlbum de remixes de Polock, Ley DJ presenta el seu treball de manera independent i regala gratuïtament a tots els seus seguidors l’última remescla que ha realitzat per als seus paisans. S’obri així una nova dimensió per a “Oh I love you”, un dels temes més hedonistes i celebrats dels últims de Polock, ací reforçat amb una gran càrrega emocional.

Ley DJ és resident de clubs com Ochoymedio (Madrid), La3 Club (València), Sala Rem (Múrcia) o Rock Nights (Eivissa). També és habitual en les cabines de Razzmatazz o Sala Apol·lo a Barcelona, a més de tota una referent en l’àmbit nacional gràcies a la seua experiència sobre els escenaris dels festivals més importants d’Espanya.

Kostrok

Entre les moltes qualitats que conté el disc When We Were Older de Tailor For Penguins, el públic i la premsa han destacat el seu poder evocador, la lluminositat, i les tornades cantables i ballables que resulten de cançons com “Violet”. Kostrok han reconstruït aquesta per complet fins a convertir-la en un hit per a clubs, sense pràcticament rastre de la producció original de Jim Spencer.

Aprofitem per a recuperar una joia per als amants del bàsquet. Perquè la cançó “Right now” va ser protagonista d’un spot de l’NBA (la lliga dels Estats Units) l’any 2013. Un vídeo de jugades impressionants que està acompanyat de la música de Kostrok.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €