Oda a Benimaclet de Charly Efe i Panxo (Zoo)

Charly Efe presenta junt amb Loren D nou disc, titulat Dioses i Monstruos. En la part vocal col·laboren Panxo (Zoo), Teko, el grup Vadebo o el cantautor El Cifu, i també hi ha un interludi de poesia de Sor Kampana. Nosaltres ens volem detindre en l’oda que han fet Charly Efe i Panxo al barri de Benimaclet en la tercera cançó de l’àlbum. «Ballàvem amb la Gossa, ploràvem amb Espriu», és la frase més repetida en la tornada del tema, que fa un repàs als recors de la seua “joventut”.

Nou disc de Charly Efe

Després del seu ja clàssic disc El Mártir, editat per Boa en 2015, o la maqueta Todos los ojos lloran mierda de 2012, amb l’EP Limbo entre mitges i un recopilatori de 26 temes inèdits. Amb el mateix so de sempre però actualitzat amb col·laboracions de grans músics i amics ja nomenats abans. Loren D, a banda de portar el major pes en produccions del disc s’ha encarregat de l’enregistrament, mescla i màster del mateix. «Acompanyem el treball amb diversos videoclips, pujats al nostre canal de youtube “Loren D”. Disseny de portada per Arze. Podeu descarregar-ho gratis en Marearock Store, HHGroups o VersosPerfectos,  o col·laborar i descarregar el disc des de les principals plataformes digitals (iTunes, Spotify, PlayMusic, Amazon, CDBaby, etc…)».

Col·laboració de Charly Efe amb Frida

La cançó que hui ha estrenat Frida, compta amb la col·laboració d’una de les veus més reconegudes del rap valencià, Charly Efe. El tema, titulat “Gegants” ve acompanyat d’un videoclip rodat a les instal·lacions del Parc del Gulliver a València, posant imatges a un tema intimista que parla del pas del temps i dels somnis i les metes que les persones tenim des de ben menuts. L’audiovisual és obra de Terral Studio, que també firmava el clip del primer single “La Jungla”. Quant a la producció musical és obra de Frida i Pau Paredes (Modelo de respuesta polar, Amatria, Elyella…), el jove i prestigiós productor valencià que s’ha encarregat de l’enregistrament, arranjaments i masterització del nou disc de la banda.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €