À Punt t’anima a participar a ‘Del Twist al Tuit’

Tens entre 18 i 25 anys? Tens simpatia i bon humor? I, sobretot… el teu iaio o iaia donaria joc davant les càmeres? Doncs no perdes un segon i posa’t en contacte amb la gent que està preparant el nou programa d’À Punt anomenat Del Twist al Tuit. Es tractarà d’un programa de contrast generacional, en el qual joves portaran al seu avi o àvia a parlar de noves tendències i comparar-les en allò que s’estilava abans.

La premissa és així de senzilla, el format intuïm que serà una espècie de docu-reality guionitzat amb llibertat d’improvisació. Però els vertaders protagonistes del programa entenem que serà la gent major a la qual posaran davant de gent jove especialment “moderna”. La productora està cercant joves actius en xarxes socials, gamers, instagrammers, fashion victims, practicants de nous esports… I clar, que siguen nets i netes de iaies o iaios ben salats que facen passar una bona estona davant la televisió.

De què aniran els capítols de Del Twist al Tuit?

La productora del programa, ha activat una bona campanya de viralització per xarxes socials. Estan fent publicacions perquè als joves els pique la curiositat. Són preguntes al voltant de si la teua iaia no entén el teu veganisme, si el teu iaio s’escandalitza pel teu look… Incloent la relació amor-odi que té la gent gran amb el telèfon mòbil i més concretament amb el Whatsapp

 

El programa ajuntarà a iaios/iaies i nets/netes i recorrerà un dia normal en els quefers d’ambdós. Principalment un dia del/de la jove, on xoque especialment el contrast generacional. Aquest xoc serà el punt de partida perquè l’avi/àvia comente el seu parer i parle sobre les diferències que hi succeïen quan era jove. Una excel·lent oportunitat d’aprenentatge mutu i traure coses positives d’aquest intercanvi generacional.

Del Twist al Tuit se suma així a altres novetats que hem anat coneixent, com la tornada del  Trau la Llengua i la confirmació del primer concurs de la nova tele pública.

En definitiva, ja saps. Si dones el perfil amb el teu iaio o iaia i vols passar una experiència inoblidable amb ells, no ho dubtes i posa’t en contacte per les vies que ofereix el programa. Serà una genial oportunitat d’apropar la vostra relació i conèixer de primera mà com es divertien els joves fa 50 o 60 anys.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €