El cartell del Festival de les Arts va prenent forma

Hui ha vist la llum la confirmació de 5 nous grups que actuaran al Festival de les Arts de València. En dates anteriors, el festival ja va confirmar els següents grups: Dorian, Elefantes, Carlos Areces & Aníbal Gómez DJ Set (Ojete Calor), Tortel, Alien Tango, Lori Meyers, Mando Diao, Carlos Sadness, Rayden, Rufus T. Firefly, L’emperador, i Crystal Fighters com a cap de cartell.

A aquesta bona llista de grups s’ha sumat hui La MODA, Ángel Stanich, Nancys Rubias, KUVE y L’Home Brut. De fet, el grup de Beneixida (Ribera Alta) ho ha comunicat als seus seguidors assegurant que pujaran a l’escenari de la Ciutat de les Arts i les Ciències “més contents que un gínjol”.


Al grup valencià se sumen, els burgalesos La MODA (La Maravillosa Orquesta del Alcohol), banda molt en voga últimament. Es tracta d’un septet acústic amb influències folk, blues, rock & roll i punk. Per la seua banda, el santanderí Ángel Estanich es qualifica a si mateix com un cantautor lisèrgic, si teniu oportunitat el podeu veure aquest dissabte dia 13 al Four Seasons Club de Castelló de la Plana.  Si algú no necessita presentació són les Nancys Rubias el grup de pop, glam i electrònica liderat pel peculiar Mario Vaquerizo. Per últim, Kuve s’autodefineixen com un grup amb  guitarres poderoses, sintetitzadors, bases contundents i una veu femenina soul-rock.

Més valencians al Festival de les Arts

A banda de L’Home Brut també trobem altre grup valencià i que canta en valencià. Al juny també podrem escoltar el pop rock dels canalins L’Emperador, i del mateix mode manifestaven la seua joia a través de les xarxes socials.


També forma part del cartell el valencià Jorge Pérez amb el seu projecte personal anomenat Tórtel. La seua música ha estat qualificada com mediterrània, vitalista i ple d’ironia. I per finalitzar tenim a Alberto García, un valencià d’adopció però murcià de naixement, al capdavant d’Alien Tango. Psicodèlia, glam, músiques orientals i spaghetti western és el que aporta la música d’aquest inclassificable grup.

Si ja teniu segur que acudireu al festival no dubteu en comprar la vostra entrada. Encara les podeu trobar a un preu de 40 € fins el 14 de gener o fi d’existències.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €