Medroots és el nou disc dels Mediterranean Roots

Fa un parell de setmanes vos contàvem el llançament de “Generación perdida“. Es tractava del senzill de llançament del nou disc dels Mediterranean Roots que hui ja està disponible. S’anomena Medroots i els seus 12 temes emplenen les teues orelles del reggae amb tocs de soul i rock. Un disc que demostra el bon estat de forma de la banda valenciana i del gènere. Ací el podeu escoltar íntegre al Youtube, i també el podràs trobar a totes les plataformes online conegudes i descarregar a la web de la banda.

El disc també suposa l’estrena en un treball d’estudi de Pablo Muñoz “Papado”, vocalista i frontman. També debute en un disc Miguel Caballer als teclats i Pepelu Muñoz al trombó.

Gira presentació Medroots

Una vegada enllestit el disc també toca començar a confirmar les primeres dates dels directes. L’estrena en viu del disc serà el proper dissabte 10 de febrer al Loco Club de València per al qual ja pots aconseguir les entrades anticipades. A l’estrena en València li seguiren més dates que serviran d’escalfament per a la temporada de festivals. El Mediterranean també visitaran Barcelona (17 febrer), Madrid (23 febrer), Alacant (10 març), Granada (13 abril) i Saragossa (21 abril).

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €