Els remixos més comercials de la música en valencià

Ni el puto Xavi Sarrià se’n lliura. El tema “Atrevir-te” de l’ex d’Obrint Pas amb Sara Hebe ha estat “víctima” de l’últim remix de Lo Puto Cat. No el coneixes? Qui millor que ell per a definir-se?

Lo Puto Cat és un puto perversor, un puto terrorista musical, però adorable en el fons. Un individu que estima la música que es fa a casa nostra; un nigromant amb un poder tan enorme capaç de fer que, fins-hi-tot, els putos Manel tinguin ritme. Lo Puto Cat és el fill bastard de la música catalana que vol donar la seva puta opinió sobre el que s’està parint (musicalment parlant) en aquest puto país.

Una màscara de calavera amb ulleres de sol i barretina són les seues senyes d’identitat. Sembla que mai ningú ha vist el seu rostre i això li atorga un aura de venjador, de justicier, o més ben dit, d’antiheroi. Una mescla de l’entranyable Mr. Satan de Bola de Drac i Skeletor de He-Man. Lo Puto Cat demostra un coneixement sublim de la música en llengua catalana. Clava a la seua batedora les cançons que més li agraden o li criden l’atenció, afegint tot tipus d’additius i conservants per crear subproductes dopats. Però com ell mateix diu, adorables subproductes.

Les víctimes valencianes de Lo Puto Cat

Lo Puto Cat va penjar al Youtube el seu primer remix al març del 2016. La cançó va ser “Petxina Lliure” d’Oques Grasses. Des de llavors, bandes de música de tot l’àmbit dels Països Catalans (i altres de fora) han passat per la seua taula de mescles. Per destacar alguns valencians, a banda de Xavi Sarrià, trobem temes remixats d’Auxili, de Zoo, dels Obrint Pas, La Raíz, Aspencat, El Diluvi, Orxata… Menció especial mereix el remix d’ “Esbarzers” de La Gossa Sorda, que amb més d’11.000 visualitzacions és el més popular del canal de Lo Puto Cat.

Fins i tot lúltim tema de Lorey Money es veurà “remixat”. Aquest dissabte 27, Lo Puto Cat actuarà amb els Txarango, Portobello i DJ OGT a Vila-seca. Ha deixat caure que sols podran escoltar el remix d’ “Independent” els que vagen al concert. Així que si et trobes per allí, no t’ho perdes, pot ser històric.

Uuuuuuuuuui lo que tinc a les putes mans ??????

A post shared by Lo Puto Cat (@loputocat) on

A la seua pàgina web hi podreu trobar i descarregar tots els seus temes, a banda de seguir-lo a totes les xarxes socials, incloent Telegram. També té botiga (encara que sols té un model de samarreta).

I ara és el teu torn, quin remix més tronat li demanaries a Lo Puto Cat?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €