Lory Money ataca de nou, aquesta vegada com a Puigdemoney

El raper senegalès establert a València Lory Money, ha publicat un nou tema. Com és habitual en ell i els seus col·laboradors, un vídeo ple d’humor i repassant l’actualitat informativa. Aquesta vegada, la cançó i el videoclip versen sobre la situació política a Catalunya i Lory, amb una perruca, se submergeix en la personalitat de Lory Puigdemoney.

España me ataca, pues toma pantumaca madafaka

A banda de la perla del pantumaca, també trobem a la cançó titulada “Independent” altres com «Quiero país new, en el VIP siempre Codorniu» o «Yo quiero nuevo país, sin turistas haciendo pis». Aquest tema de trap és curtet, poc més d’un minut, però en compensació té una alta graduació de suaj. Recordem que el suaj és il·limitat quan parlem de Lory Money. Ja feia 10 mesos que no treia cap tema i ara ataca de nou en plena forma.

Lory Money entre nosaltres des de fa 6 anys

Ja fa 6 anys que Lory Money va saltar a les xarxes socials amb el vídeo “Santa Claus“. Des d’aleshores, la seua simpatia i manera d’encarar els problemes, l’han acompanyat en aquest projecte humorístic i musical. De fet no és la primera vegada que es clava en temes polítics. Ja ho va fer amb altres vídeos com  “Relaxing cup of café con leche” o “Pequeño Nicolás“. Inclús va fer una cançó explicant la seua detenció per la policia i el seu quasi internament al CIE de Sapadors. Lorey Money també té el seu propi llibre i si voleu saber més de la seua vida no dubteu en veure aquest vídeo:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €