Geografies estrena el videoclip de “Soc un anunci”

El grup Geografies ha estrenat el videoclip de “Soc un anunci” la quarta cançó de l’EP Turisme. Un videoclip d’estudi filmat durant la gravació del curta durada als Little Canyon Studios. La lletra de la cançó es mou constantment per la ironia del món publicitari, on tot és genial. Més si cap als anuncis de cervesa aquells que sempre arriben quan s’acosta el solstici d’estiu. El vídeo ha estat realitzat per Pablo Schmitow d’Estéreo Films.

La lletra s’arrodoneix amb els jingles dels anuncis més coneguts que tots tenim involuntàriament al cap. És en aquest moment on cobra sentit del tot el títol de la cançó. Musicalment, Geografies fa un rock honrat amb ornaments distorsionadors que no sobren. La veu d’Íñigo Soler que crida sense alçar la veu, ens fa de perfecte amfitrió d’aquesta cançó i la resta de l’EP.

Turisme és el tercer EP de Geografies

Després de dos anys i mig junts i dos EPs anteriors, el 2017 varen traure aquest Turisme. I aquest videoclip arriba iniciat 2018 enmig de la voràgine consumista televisiva que fa anys que ens absorbeix. Amb els discs anteriors, De creu endins (Autoeditat, 2016) i Primer Condicional (Animal Records, 2015), han triomfat com la Coca-cola (parlant de consumisme publicitari). Han guanyat el Premi Ovidi Montllor de 2015 a millor maqueta i han estat finalistes dels Ovidi Montllor de 2016 com a millor disc de rock. També han sigut semifinalistes del concurs de bandes novelles Sona 9 de Tv3 i Enderrock, i també del Sona la Dipu.

Els hem vist al Low Festival, Arenal Sound, Festival de les Arts, el MontgóRock, la Gran Fira de Juliol, EMAC, FIGA, Deleste Festival, Mercat de Música Viva de Vic… Si no els coneixes, Geografies són Albert Belda (bateria), Íñigo Soler (veu i guitarra) i Ramon Marrades (baix) i estant encantats que feu turisme amb ells. Podeu escoltar Turisme a totes les plataformes digitals i descarregar-lo al perfil de Bandcamp de la banda.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €