‘Nos volveremos a ver’: el nou CD-DVD en directe de La Raíz

El passat 28 d’octubre, al Palacio de Deportes de Vistalegre de Madrid, La Raíz acomiadava la gira La Hoguera de los Continentes Tour 2017. El concert s’enregistrà i d’ací és d’on naix aquest doble CD i DVD anomenat Nos volveremos a ver. Precisament aquest serà el nom de la gira amb la qual La Raíz s’acomiadarà dels escenaris de manera indefinida. Des del passat dia 2 ja pots escoltar el disc a totes les plataformes digitals. Però per a poder veure el contingut del DVD t’hauràs de fer amb ell en físic.

Al disc podem trobar majoritàriament cançons de l’últim disc d’estudi dels gandiencs Entre poetas y presos (Propaganda pel fet, 2016) i de l’anterior Así en el cielo como en la selva (autoeditat, 2013). A banda, també trobem alguna cançó del disc El lado de los rebeldes (autoeditat, 2011). 10.000 persones varen ser testimonis d’aquella fi de la gira 2017. Ara, en un format físic, podràs reviure aquella nit màgica una i altra vegada.

Els components del grup han publicat un missatge a les xarxes socials on confessen tindre el cor en un puny.

Sorteig de 5 exemplars de Nos volveremos a ver

Si vols ser guanyador d’un dels 5 exemplars de Nos volveremes a ver passa’t per l’Instagram de Tresdeu on anem a traure un sorteig. Busca la publicació al nostre perfil i també per Stories i segueix les instruccions de la promoció. El regal ben bé val la pena. Es tracta d’una capsa de luxe amb doble CD i un DVD. Als discs els acompanya un llibret on venen les millors imatges d’aquella inoblidable nit.

Nos volveremos a ver Nos volveremos a ver

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €