Festa garantida amb “Fusta” de Cactus

Tractes són tractes. Cactus ens va prometre un segon tema molt comercial que podria ser la típica cançó de l’estiu, i ací el tenim. Prepareu-se perquè ens sembla que tenim festa garantida amb “Fusta” durant les Falles, la Magdalena i més enllà. No cal més introducció, així que doneu-li al play.

Tal i com ens conta Cactus, aquesta cançó va ser concebuda amb fórmula comercial. Sense cap por a trencar les barreres que moltes vegades allunyen als grups que canten en valencià, a fer aquest tipus de música. De fet, fins i tot a la pròpia lletra es remet a aquest tema: «La cançoneta comercial que volíeu». La producció és de Mark Dasousa.

La lletra de la cançó gira entorna la festa, segons ens confessen principalment les Falles. Són contínues les referències a la fusta, el foc, el renàixer… Traure tot el material vell que s’acumula durant l’any, per cremar-lo i donar la benvinguda al bon oratge. És per això que Cactus va escollir aquestes dates, a l’inici de les Falles.

El making of del videoclip

Aquesta peça audiovisual ha estat realitzada per Pecat Audiovisuals. El videoclip es va rodar al Campello (l’Alacantí), a un complexe anomenat Fun West. Es tracta d’un poblat i saloon autènticament ambientat a l’estil western. La multitud d’extres són tots amics dels components del grup provinents de Castalla, Muro i Beniarrés. Cactus els agraeix el seu esforç per trobar el vestuari per a l’ocasió, que ens diuen fins i tot s’ha utilitzat roba de pares, mares, avis i bes-avis.

Fusta

Moment del rodatge

Els més observadors tal vegada també haureu vist a El Diluvi. Els  membres de la banda fan el paper dels músics que estan ambientant la festa al saloon. Si no els haveu vist doneu-li de nou al play. En definitiva, un resultat molt efectiu divertit i, tornem-ho a dir: comercial.

Pròximament, Cactus anunciarà al sortida del disc complet, que serà aquest mes de març. També les primeres dates confirmades de concerts. Aquest mateix dilluns a la vesprada, també els podreu escoltar al Territori Sonor d’À Punt Ràdio.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €