Festa garantida amb “Fusta” de Cactus

Tractes són tractes. Cactus ens va prometre un segon tema molt comercial que podria ser la típica cançó de l’estiu, i ací el tenim. Prepareu-se perquè ens sembla que tenim festa garantida amb “Fusta” durant les Falles, la Magdalena i més enllà. No cal més introducció, així que doneu-li al play.

Tal i com ens conta Cactus, aquesta cançó va ser concebuda amb fórmula comercial. Sense cap por a trencar les barreres que moltes vegades allunyen als grups que canten en valencià, a fer aquest tipus de música. De fet, fins i tot a la pròpia lletra es remet a aquest tema: «La cançoneta comercial que volíeu». La producció és de Mark Dasousa.

La lletra de la cançó gira entorna la festa, segons ens confessen principalment les Falles. Són contínues les referències a la fusta, el foc, el renàixer… Traure tot el material vell que s’acumula durant l’any, per cremar-lo i donar la benvinguda al bon oratge. És per això que Cactus va escollir aquestes dates, a l’inici de les Falles.

El making of del videoclip

Aquesta peça audiovisual ha estat realitzada per Pecat Audiovisuals. El videoclip es va rodar al Campello (l’Alacantí), a un complexe anomenat Fun West. Es tracta d’un poblat i saloon autènticament ambientat a l’estil western. La multitud d’extres són tots amics dels components del grup provinents de Castalla, Muro i Beniarrés. Cactus els agraeix el seu esforç per trobar el vestuari per a l’ocasió, que ens diuen fins i tot s’ha utilitzat roba de pares, mares, avis i bes-avis.

Fusta

Moment del rodatge

Els més observadors tal vegada també haureu vist a El Diluvi. Els  membres de la banda fan el paper dels músics que estan ambientant la festa al saloon. Si no els haveu vist doneu-li de nou al play. En definitiva, un resultat molt efectiu divertit i, tornem-ho a dir: comercial.

Pròximament, Cactus anunciarà al sortida del disc complet, que serà aquest mes de març. També les primeres dates confirmades de concerts. Aquest mateix dilluns a la vesprada, també els podreu escoltar al Territori Sonor d’À Punt Ràdio.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
25%
14
DIES
112,00 €
aconseguit de 450,00 €