Nova cançó en exclusiva de Joe Pask

El primer LP de Joe Pask està construint-se amb bons fonaments. Tresdeu vos presenta en exclusiva l’avanç del disc anomenat Salt. La cançó escollida per donar les pistes de cap on s’estendrà la resta del treball és “Pròleg”.

Joe Pask és el projecte personal de Josu Miró. El cantautor alcoià va decidir el 2016 donar un tomb a la seua carrera musical. D’escriure i composar música en anglés va prendre la decisió de començar a fer-ho en valencià, la seua llengua materna. El 2018 serà un altre punt d’inflexió per al grup, ja que és l’any del llançament del primer LP de la banda.

També formen part de Joe Pask, Blai Antoni Vañó que arranja les cançons, és guitarra i acompanya amb els cors, Andreu Vidal al baix i Dani Serra a la bateria.

Salt

Salt és caos i llum, és inseguretat i confiança, és realitat però també utopia, és decadència i renaixença, raó i passió

El disc està marcat per la dècada dels 90. El protagonisme de les guitarres és evident. Ací es veu la influència dels més grans de la música americana sobre Josu. Ens conten que al disc podrem trobar cançons amb reminiscències de grups com American Football o Yuck. També hi hauran d’altres més tranquil·les properes a grups com The Low Anthem.

Joe Pask també compta amb altres dos publicacions fetes el passat 2016, Hang it i A la deriva. Els podeu escoltar íntegres al perfil de Bandcamp del grup.

*Foto de portada d’Enredo Films – Foto de la portada de la cançó de Nacho Errando

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €