Lory Money protagonista de l’últim APM?

El raper Lory Money ha estat protagonista de la secció “La televisió és cultura” de l’APM?. El programa humorístic de TV3 sempre compta amb alguna personalitat per aquesta secció. Tant a l’última edició del dia 7, com al capítol extra d’ahir diumenge hem pogut veure a Dara Dia. Com és habitual amb Lory, ha mostrat la seua vessant més humorística, però també ha hagut temps de parlar d’assumptes íntims i personals. Vegeu-ho por vosaltres mateix.

Lory Money es posa per un moment seriós i dóna el seu parer sobre el que és la televisió i el que s’emet cada dia. També conta sense perdre l’humor, alguna anècdota del seu viatge en pastera cap a Europa. Repassa els seus temes més reeixits com “Independent” amb la paròdia de Puigdemoney. Després de ridiculitzar el racisme, finalment Lory avalua el suaj de Puigdemont i Rajoy.

Cuéntaselo a Lory

I per si no ho sabíeu, Lory té un consultori radiofònic mitjançant un podcast. El portal Cultur Plaza ha tret endavant aquest podcast on el raper rep missatges d’àudio de Whatsapp. Problemes amorosos, laborals, polítics, socials, culturals o d’actualitat… tot es tracta a Cuéntaselo a Lory. Qualsevol assumpte té cabuda a aquest programa dirigit i presentat per Eugenio Viñas. Aquest consultari està disponible a les principals plataformes i aplicacions que gestionen podcasts, solament haveu de buscar el canal de Plaza Radio. Ja porten sis capítols i ací podeu escoltar el primer d’ells.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €