Alakazum! arriba a l’estiu baix el segell de Zombi Paella

Encara que falten polir alguns detalls, Alakazum! arribarà aquest estiu, probablement al mes de juny. El nou joc de cartes multilingüe dels creadors de La Fallera Calavera, veurà la llum baix la nova marca Zombi Paella. Hem parlat amb Enric Aguilar amb motiu del llançament d’aquest nou segell editorial, creat per agrupar La Fallera Calavera, La Fallera Calavera 2 i Alakazum! sota una mateixa marca comercial.

Zombi Paella

Tal i com ens conta Aguilar «l’arribada està prevista en juny, però no ho podem assegurar 100%. Potser s’endarrereix perquè prioritzem que tot estiga perfecte, com ha de ser.» Zombi Paella es troba ara mateix treballant molt en el joc, el qual inclourà 104 cartes, 1 dau i 10 pergamins màgics. Estarà disponible en valencià, castellà, basc i gallec en una única versió que es distribuirà per tot l’estat Espanyol.

«Tots els jugadors entraran en contacte amb les altres llengües i al mateix temps no tindran cap problema per entendre’l» ens explica Aguilar. Pel que fa al llançament d’Alakazum, «el joc està acabat a nivell jugable, però estem tancant el manual d’instruccions i la caixa.»

També ens ha relatat que Alakazum! es llançarà sense micromecenatge. El finançament ha sorgit dels recursos provinents de La Fallera Calavera. Així i tot «es preveu una prereserva a la web de Zombi Paella i en altres àmbits. A banda d’alguna recompensa IMPORTANT i LIMITADA per als que prereserven. Per això recomanem estar a l’aguait a les nostres xarxes.» Qui avisa no és traïdor…

I no finalitzen les sorpreses, perquè amb el naixement de Zombi Paella «estem preparats per al futur, estem oberts a nous productes, evidentment.» Enric també ens confirma que no tanquen la possibilitat d’editar jocs d’altres creadors.

Zombi Paella

Ja podeu seguir Zombi Paella a totes les plataformes socials. No perdeu un segon, perquè aquests comptes si voleu conéixer l’última novetat del llançament d’Alakazum!. A més, pròximament s’estrenarà la pàgina web de la nova marca. Zombi Paella es caracteritzarà per oferir uns productes molt arrelats al nostre territori i llengua. Òbviament, el seu nom ve del seu producte estrella, La Fallera Calavera. El primer joc de la marca és un èxit amb 18.000 còpies venudes.

El nom ha estat escollit perquè són dos paraules en valencià, i a més intel·ligibles en qualsevol altres idioma. Un fet que demostra que el valencià i les nostres senyes es poden exportar a la resta del món. El logotip és obra de Pau Urios, combinant elements de la pella i de temàtica zombi.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €