Els valencians confirmats al BioRitme 2018

No es tracta de sols un festival de música. El BioRitme també és una proposta d’economia sostenible, salut natural, alimentació ecològica i activisme social. Se celebra entre el 23 i 26 d’agost al Pantà de Sau, a la comarca d’Osona, molt prop del prepirineu. Encara queda un 25% del cartell per desvelar però ja coneixem que tres bandes valencianes hi formaran part.

La de Xavi Sarrià va ser la primera banda confirmada de tot el festival. Immersos de ple en la gira Amb l’esperança entre les dents ja porten un bon rodatge, i estan convertint-se en imprescindibles per a tot gran festival. Segons el considera la pròpia organització del BioRitme, Xavi és passat i present en la història del País Valencià.

Des del cor de la Mariola, partiran ESiR cap a Osona. Es tracta d’una banda d’Agres (Comtat) integrada per dones que fusionen l’estil pop amb elements tradicionals com és la bandúrria. Un mestissatge que amalgama dolçor i compromís.

També de la Mariola, concretament de Banyeres (Alcoià) i Alfafara (Comtat) pujaran al Pantà de Sau el quartet Inèrcia. Amb l’EP recentment estrenat Lluita, portaran la seua aposta de punk-rock amb electrònica.

El Festival

A banda de bandes consagrades com Txarango, Els Catarres o Buhos entre d’altres, el BioRitme ha volgut mostrar la seua solidaritat fitxant als rapers Valtonyc i Pablo Hasél. També hi haurà lloc per als artistes internacionals com els francesos Deluxe, els anglesos Echo Town i els germanes ghaneses The Sey Sisters. Des de Tresdeu vos recomanem, si no els coneixeu, als Koers, Iseo & Dodosound i Skakeitan.

Si tens pensat anar, posa’t les piles. Fins el 9 de maig tens abonaments a 63 euros. La convivència entre persones de diverses edats és fonamental per al BioRitme. Hi haurà espai per als xiquets i xiquetes, en un ambient molt familiar, on tindran activitats i programació especial. La gent jubilada i la tercera edat, per la seua banda, tindrà l’accés gratuït al festival, mentre que les persones amb algun tipus de discapacitat tindran un descompte del 50%.

El BioRitme també es garanteix ser un espai lliure de tota agressió sexual. Ha establert un protocol i hi haurà un “punt lila” on es podran informar i denunciar qualsevol agressió ja siga verbal o física d’índole sexual. En aquest aspecte la tolerància el festival serà zero.

L’espectacular espai que acull aquest esdeveniment el fa un lloc ideal per passar uns dies de vacances, relax i bona música. Amb la natura com a protagonista, l’ecologia, l’associacionisme, el compromís, la cultura i elements que facen del món un lloc més just i millor.

BioRitme

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €