Els Catarres presentaran el seu nou disc a Burjassot

Si seguiu Tresdeu a les xarxes socials s’haureu adonat de diversos vídeos relacionats amb Els Catarres. Amb motiu del concert de presentació del nou disc al País Valencià, Els Catarres van enviar cançons a tres personalitats valencianes. Recordeu que el concert serà a l’auditori de Burjassot, el proper dissabte 5 de maig a les 20:00 hores amb Green Valley com a convidats. Podeu comprar les entrades en línia punxant a aquest enllaç.

Com vos contàvem, tres personalitats valencianes, la youtuber Nerea Sanfe, Robert d’Atupa i Kiko d’Aspencat protagonitzen els vídeos. Els Catarres els enviaven cançons del seu nou disc Tots els meus principis i per veure com reaccionaven a les cançons.

Nerea Sanfe


Nerea Sanfe és youtuber, comunicadora i reportera. Va ser la primera que va rebre una cançó dels Catarres. Van escollir per a ella “Fins que arribi l’alba”, una cançó que enamora i enganxa des del primer instant.

Robert Palanca


Un dels membres d’Atupa, Robert Palanca, estava a la parada del bus, i va rebre al seu telèfon la segona cançó. Al seu cas va escoltar per primera vegada “Perfectes”. Un tema amb tocs electrònics que parla sobre les relacions que surten endavant tot i les adversitats.

Kiko Tur


I finalment, Kiko Tur d’Aspencat ve rebre el tercer avançament del disc. “Martina” va ser la tercera i última cançó enviada pels Catarres. Un tema amb una tornada molt enganxosa la qual, en menys de dos minuts Kiko va aprendre i taral·lejava.

*Foto de portada de Bernat Almirall

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €