Així serà el primer concurs d’À Punt amb Eugeni Alemany

Cada vegada falta menys per a la posada en marxa de la nova televisió pública valenciana. A poc a poc, l’ens autonòmic va donant a conèixer els programes amb què es posarà en marxa À Punt. El passat mes de desembre vam avançar el primer concurs que s’emetrà i fa un parell de dies les xarxes socials ho han confiramt.

El 14 d’abril, mitjançant Twitter varem conèixer el presentador, que serà Eugeni Alemany. D’aquesta manera, serà el segon programa confirmat per al de Sueca, després de la reedició del “Trau la llengua”. El programa s’anomenarà “Atrapa’m si pots” adaptant el títol al nostre parlar. Ací podeu veure el vídeo de l’anunci.

El passat 23 de novembre, la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació va publicar: «El Consell Rector avui ha aprovat la proposta de Desmesura Films-VITV, una proposta de 130 programes de 35 minuts. La idoneïtat d’aquest concurs de preguntes i respostes ve donada per una escaleta i una mecànica molt senzilles, que fan que el format siga molt accessible per a qualsevol tipus de públic. El format ha sigut testat per IB3, Aragón TV, ETB i Telemadrid amb molt bons resultats d’audiència».

A la següent imatge teniu tota la informació per participar al concurs. Segons Eugeni ja s’hi han interessat més de 100 persones, i no patiu per l’hora de telefonar, perquè vos atendrà un contestador automàtic.

Com serà el nou concurs?

Hem fet un xicotet treball de recerca per esbrinar quins eren els concursos que, segons la CVMC, s’han provat amb èxit a diferents televisions autonòmiques. I n’hem trobat el que, amb quasi total seguretat, serà el primer concurs d’À Punt. A IB3 el presenta la coneguda mallorquina Llum Barrera. Aquest és un capítol d'”Agafa’m si pots” emès aquesta mateixa setmana. Què vos sembla?

Més humor al concurs d’ETB

A ETB, el format també s’emet amb el nom d'”Atrápame si puedes”. És un programa que se caracteritza per preguntes i respostes divertides, o en altres paraules, carn dAPM”. Optarà À Punt per donar-li el mateix caràcter humorístic que li dóna ETB amb Patxi Alonso?

També a Telemadrid i Aragón Televisión

A TeleMadrid i Aragón TV també s’emet el programa amb el nom d'”Atrápame si puedes”. El plató és pràcticament igual en totes les televisions, potser la diferència més destacable entre uns i altres és la de la personalitat del presentador i la inteció de les preguntes. A TeleMadrid presenta Luis Llarrodera, i a Aragón TV Iñaqui Urrutia.

Veurem per quin conductor o conductora aposta À Punt per a aquest primer concurs. I veurem també si opten per explotar més la part humorística com a ETB o es mantenen més pròxims a l’estil de Llum Barrera a IB3.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €