Destacats

Així serà el primer concurs d’À Punt amb Eugeni Alemany

Pau Molins | 16 abril 2018

Cada vegada falta menys per a la posada en marxa de la nova televisió pública valenciana. A poc a poc, l’ens autonòmic va donant a conèixer els programes amb què es posarà en marxa À Punt. El passat mes de desembre vam avançar el primer concurs que s’emetrà i fa un parell de dies les xarxes socials ho han confiramt.

El 14 d’abril, mitjançant Twitter varem conèixer el presentador, que serà Eugeni Alemany. D’aquesta manera, serà el segon programa confirmat per al de Sueca, després de la reedició del “Trau la llengua”. El programa s’anomenarà “Atrapa’m si pots” adaptant el títol al nostre parlar. Ací podeu veure el vídeo de l’anunci.

El passat 23 de novembre, la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació va publicar: «El Consell Rector avui ha aprovat la proposta de Desmesura Films-VITV, una proposta de 130 programes de 35 minuts. La idoneïtat d’aquest concurs de preguntes i respostes ve donada per una escaleta i una mecànica molt senzilles, que fan que el format siga molt accessible per a qualsevol tipus de públic. El format ha sigut testat per IB3, Aragón TV, ETB i Telemadrid amb molt bons resultats d’audiència».

A la següent imatge teniu tota la informació per participar al concurs. Segons Eugeni ja s’hi han interessat més de 100 persones, i no patiu per l’hora de telefonar, perquè vos atendrà un contestador automàtic.

Com serà el nou concurs?

Hem fet un xicotet treball de recerca per esbrinar quins eren els concursos que, segons la CVMC, s’han provat amb èxit a diferents televisions autonòmiques. I n’hem trobat el que, amb quasi total seguretat, serà el primer concurs d’À Punt. A IB3 el presenta la coneguda mallorquina Llum Barrera. Aquest és un capítol d'”Agafa’m si pots” emès aquesta mateixa setmana. Què vos sembla?

Més humor al concurs d’ETB

A ETB, el format també s’emet amb el nom d'”Atrápame si puedes”. És un programa que se caracteritza per preguntes i respostes divertides, o en altres paraules, carn dAPM”. Optarà À Punt per donar-li el mateix caràcter humorístic que li dóna ETB amb Patxi Alonso?

També a Telemadrid i Aragón Televisión

A TeleMadrid i Aragón TV també s’emet el programa amb el nom d'”Atrápame si puedes”. El plató és pràcticament igual en totes les televisions, potser la diferència més destacable entre uns i altres és la de la personalitat del presentador i la inteció de les preguntes. A TeleMadrid presenta Luis Llarrodera, i a Aragón TV Iñaqui Urrutia.

Veurem per quin conductor o conductora aposta À Punt per a aquest primer concurs. I veurem també si opten per explotar més la part humorística com a ETB o es mantenen més pròxims a l’estil de Llum Barrera a IB3.

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Torna "Trau la llengua" amb Eugeni Alemany – Tresdeu.com - 21 desembre 2017

    […] proposta de Desmesura Films-VITV, de 130 programes de 35 minuts, ha sigut la triada com a concurs (descobriu com serà aquest programa). La proposta triada per al magazín matinal és la formada per l’UTE de les productores Mecomlys, […]

  2. À Punt t'anima a participar a 'Del Twist al Tuit' – Tresdeu.com - 24 gener 2018

    […] novetats que hem anat coneixent, com la tornada del  Trau la Llengua i la confirmació del primer concurs de la nova tele […]

  3. Els spoilers que ens està desvelant À Punt – Tresdeu.com - 5 juny 2018

    […] Eugeni Alemany. Ja està confirmat que conduirà una nova edició del Trau la llengua i el concurs Atrapa’m si pots. De fet ja s’ha gravat un especial “celebritis” del […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.