Notícies

El món del teatre es pronuncia contra la repressió

Redacció | 11 abril 2018

El Col·lectiu de Companyies de Teatre Independent, conegut com El Col·lectiu, ha pres posicions davant la manca de llibertat d’expressió. Artistes i tècnics de les arts escèniques han gravat cinc vídeos reproduint versos pels quals Valtonyc, Pablo Hasél i La Insurgencia han estat condemnats.

A nosaltres, si ens fan callar, ja no ens queda res

Per fer-vos una idea sols al primer vídeo hi participen més de 20 representants de les arts escèniques. Hi podem veure a  Laura Pons, Paul Berrondo, Blanca García, Iván Morales, Abel Folk, Lídia Pujol, Abel Ramon, Laura Vila Kremer, Anna Tamayo, Jordi Bordes, Paula Giberga, Ireneu Tranis, Marc Naya, Clara Garcés, Jordi Llovet, Rakel Cros, Ramon Pujol, Javier Galitó-Cava, Adeline Flaun, Sonia Espinosa i Eugènia Manzanares.

També a altres vídeos hi trobem cares més conegudes com David Verdaguer, Anna Sahun, Joel Joan, Nausicaa Bonnín, Elena Tarrats o Marc Martínez. En total més de 100 persones han participat a la gravació dels cinc vídeos


Els 5 vídeos venen acompanyats d’un manifest. En dit manifest mostren tota la seua solidaritat a les persones i artistes condemnades i encausades per la Llei Mordassa. Des del teatre, afirmen, sempre s’han fet ressò de les veus de la dissidència. Al manifest el Col·lectiu tanca files en pro de la llibertat d’expressió, sense reserves. Perquè el teatre és l’espai del pensament crític.

Aixecarem la veu, clar que ho farem perquè aquesta violència esgotadora no la podem normalitzar

No callarem València

La plataforma oberta No Callarem València també està organitzant accions per defensar la llibertat d’expressió. Al convocar-se la setmana per la llibertat d’expressió a diverses ciutats de l’estat van decidir  organitzar actes i accions a València. També s’està fent campanya per signar un manifest al qual podeu agregar-vos.

La ciutat de València també acollirà diversos actes per la Setmana per la Llibertat d’Expressió. Des de hui fins diumenge, a diversos punts de la ciutat hi podreu participar. A la imatge teniu les hores i dates concretes. Teatre

 

, , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.