ValenciApp, el Tripadvisor dels establiments en valencià

Ja fa un pareix de setmanes que es troba disponible per a Android i iOS la aplicació ValenciApp. Una aplicació mòbil dissenyada per Plataforma per la Llengua ideada per millorar la presència de la nostra llengua als establiments del País Valencià.

En quatre senzilles passes, com pots veure a la imatge pots descarregar-te l’app i començar a valorar els establiments que visites a diari. Entra a la PlayStore si tens un Android o a l’App Store si tens un iPhone, busca i descarrega’t gratis l’aplicació. Cerca al mapa de la teua localitat l’establiment sobre el quals vols opinar. Registra’t i valora de l’1 al 5 l’ús de la llengua. També pots compartir la teua valoració.

No és necessari registrar-se per utilitzar l’app i visualitzar les qualificacions. Però sí que és obligatori en cas que vulgues puntuar. Pots registrar-te mitjançant Facebook, Google o un correu electrònic.

Pots avaluar tots els establiments que apareixen a Google Maps. Des de perruqueries, restaurants, pàrquings, hotels, tallers, forns, administració pública, cinemes…

Sistema de valoracions

Mitjançant una intuïtiva gama de colors i emoticones, pots puntuar de l’1 al 5 l’atenció oral, escrita i virtual. L’aplicació en farà una mitjana, amb les puntuacions que cada usuari aporte. També es poden afegir comentaris en cas que l’usuari ho considere oportú, tant en positiu com en negatiu. L’aplicació encar no té molt de temps de posada en marxa, així que vos recomanem que aneu puntuant, fins que siga una eina útil per aquells que volem una atenció correcta i plena en valencià.

Si tens suggeriments o comentaris que vulgues fer arribar als desenvolupadors sobre l’ús i funcionament de l’aplicació, envia un correu electrònic a valenciapp@plataforma-llengua.cat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €