Cactus, JazzWoman i Roba Estesa estrenen disc a ‘La Festa’

La Festa

El proper divendres 11 de maig tindrà lloc La Festa, un cant a la benvinguda de la primavera. Una festa en forma de presentacions de disc, i és que tres de les quatre formacions presents estrenaran disc. La Sala Amstel Art de València, situada a la Marina de València acollirà a Cactus, JazzWoman, Roba Estesa i el Diluvi.

Passa’t pel nostre Instagram i participa al sorteig de 5 entrades per a La Festa. Tens fins dimarts vinent! Si vols assegura-te la teua entrada pots adquirir-la en xarxa al següent web.

L’apertura de portes serà a les 20:00 i el primer concert donarà inici a les 20:30 hores. Teniu 2 hores de pàrquing gratuït, per a qui no puga anar-hi en bici o passejant.

Presentacions

Suport Produccions s’ha encarregat d’organitzar l’esdeveniment i ha aconseguit reunir un bon elenc d’artistes.

Cactus arriba amb moltes ganes de presentar el seu primer treball homònim. Si hi ha alguna cosa garantida al seu concert és que no faltarà la festa. Presentaran el seu nou projecte el qual titllaven de “macarra i comercial”.

JazzWoman acaba de presentar el seu nou senzill “Aspai que volques” i arribarà a La Festa amb el disc baix braç. Bagheera és el nom escollit per aquest treball en solitari de la integrant de Machete en Boca i Periferia Norte. Rap i reggaeton del bo, en valencià, reivindicatiu i feminista. Mossegueu-se la mà qual matxet a la boca al seu pas.

Des de Catalunya arriben les Roba Estesa també amb nou treball anomenat Desglaç. El “folkcalentó” reivindicatiu d’aquestes artistes ve a València per fer-nos ballar amb el seu estil únic i propi.

Escortant en aquest gran dia a les tres bandes que estrenen treball tindrem al Diluvi. Des de l’Alcoià arriba el mestissatge mediterrani que no deixaran parar-te de ballar i saltar ni un moment.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €