3 pel·lícules per no perdre’s al Cinema Jove 2018

La 33a edició del festival Cinema Jove s’inicia el proper 22 de juny. A la secció oficial hi trobem llargmetratges, curts i websèries. Nosaltres hem fet una aturada a la secció de llargmetratges a concurs i ens hem interessat per 3 de les 10. Les 10 pel·lícules incideixen en ferides obertes de la societat actual però les tres que vos proposem els protagonistes són joves. Són films anomenats iniciàtics. Podem veure com canvia la concepció de la vida d’aquelles persones joves o infants que observen el món adult. Al vídeo teniu una breu mostra de totes les peces a concurs.

Per aconseguir les entrades només haveu d’acudir a la taquilla el mateix dia de la projecció. El preu general és de 2,50 €, encara que el preu és de sols 1 € amb el Carnet Jove, Carnet d’Estudiant, la Targeta FNAC, el Carnet de persona jubilada i l’acreditació de l’atur o discapacitat.

#Seguidores

Per primera vegada en una dècada participa en la competició una pel·lícula valenciana, #Seguidores. Dirigida pel jove realitzador Iván Fernández de Córdoba. Una tragicomèdia que indaga en la paradoxa de com el desenvolupament tecnològic ha propiciat que l’era de la comunicació siga la de més incomunicació de la història. S’ha dut a terme sense cap tipus d’ajuda institucional.

Sinopsi: Sara i Erik són una parella d’influencers que viu per i per a les xarxes socials. Julia i Pep són un matrimoni de bohemis que habita en un bosc de manera autosuficient. Després d’una trobada fortuïta, els quatre personatges hauran de conviure i bregar amb les seues idees… O no.

Projeccions:

  • Día: 27/06
    Hora: 11:30
    Sala: Filmoteca – Sala Luis G. Berlanga
  • Día: 28/06
    Hora: 22:30
    Sala: Filmoteca – Sala Luis G. Berlanga

L’Animale

L’Animale és un film austríac de la realitzadora Katharina Mückstein. Una història d’iniciació LGTB que uneix tendresa i duresa. Ofereix un enfocament despreocupat i nítid sobre el gènere i la política sexual.

Sinopsi: Mati i els seus amics viuen intimidant a les seues veïnes, d’alguna manera són els que governen el poble. Sebastian, el millor amic de Mati s’enamorarà de Carla, el que posa en perill la situació de Mati al poble. Alhora, els seus pare es plantegen si de veritat les aparences són importants.

Projeccions:

  • Día: 23/06
    Hora: 20:00
    Sala: Filmoteca – Sala Luis G. Berlanga
  • Día: 24/06
    Hora: 11:30
    Sala: Filmoteca – Sala Luis G. Berlanga

Danmark

L’amor sovint ens afecta quan menys ho esperem i, quan ho fa, no té conseqüències. Així ho demostra el jove director danés Kasper Rune Larsen, en el nou llargmetratge Danmark. Ell titlla la seua pel·lícula com «una declaració d’amor per a la joventut desesperada». La pel·lícula és el seu projecte de graduació d’un programa formatiu de 3 anys. Ha alliberat les escenes del diàleg escrit i ha apostat per improvisacions entre actors.

Sinopsi: Norge té 22 anys i és el típic gandul. Passa els dies passejant-se entre els blocs de suburbis amb una cervesa, un porro i el seu únic amic, Myre. Els dos joves somien amb mudar-se a la gran ciutat i començar una carrera musical. Però tot canvia quan Josephine, de 16 anys, apareix afirmant que està embarassada.

Projeccions:

  • Día: 24/06
    Hora: 20:15
    Sala: Filmoteca – Sala Luis G. Berlanga
  • Día: 25/06
    Hora: 22:30
    Sala: Filmoteca – Sala Luis G. Berlanga

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €