JazzWoman i tota la crew estan molt “Chillin”

Segon videoclip de Bagheera, el primer treball de JazzWoman que va veure la llum fa un parell de setmanes. Per a aquesta peça audiovisual ha escollit el 8é tema del disc “Chillin”, un cant al bon rotllo i al comboi. El tema es canta a quatre veus amb Hien, AGS i Del Olmo, sospitosos habituals de Periferia Norte. En definitiva, JazzWoman s’envolta de totes les seues amistats, doneu-li al play, i a ballar.

Chillin

“Chillin” ve a significar relaxar-se. JazzWoman i tota la tropa estan molt chillin i així ho demostren al videoclip. Disfresses, cerveses, platja, paella, rialles, balls… en definitiva amistat compartida. El videoclip ha estat dut a terme per Periferia Norte i Travel Own Way, com també va passar amb “Aspai que volques“.

Pel que fa a la cançó es tracta de la 8a pista de Bagheera, el tema que tanca el disc. El tema es mou per infinitat d’estils, però el podríem ubicar el dancehall per la característica veu de Hien. Com ja hem dit abans a la inconfusible veu de JazzWoman se sumen les de Hien, AGS i Del Olmo. Cadascú amb el seu estil personal. El rap de JazzWoman i AGS, el ragga jamaico-valencià de Hien i el melòdic auto-tunejat de Del Olmo.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €