Notícies

Nova recopilació de videoclips valencians amb protagonisme femení

Joan Fuset | 25 Juny 2018

La nostra llista de reproducció de videoclips valencians no para d’augmentar. En aquest cas ens complau presentar-vos 4 videoclips amb protagonisme femení i un quart que suposa la reestrena d’Embo, el grup d’MCs abans conegut com Embolicats. Pel que fa a les xiques, les protagonistes són Pupil·les, MCKea, Fru Katinka i Tesa, qui acompanya a Pepet i Marieta.

Pupil·les – Colps de puny

Pupil·les presenta la cançó acompanyada de videoclip “Colps de puny”. Al videoclip, a banda de veure a les dues veus de Pupil·les ens desvela fragments del curtmetratge de mateix títol.  Tant el videoclip com el curt pretenen alçar la veu contra l’assetjament diari de la dona a tot espai públic. Tota una reivindicació per un dret tan bàsic i a la vegada tan difícil d’acomplir. Caminar tranquil·les, segures i lliures.

MCKea – Si no sabes

El flow d’MCKea et deixa sense alè. En compte d’agafar ella aire, l’has d’agafar tu. “Si no sabes” trau a la palestra la seua inconfusible veu i rimes frenètiques, amb una base que aporta la seua justa mesura. Menció especial els clàssics scratchos d’Oskar Klap a meitat cançó, mel. Per al videoclip torna a comptar amb Alfonso Guachu, qui sap captar i plasmar l’essència d’MCKea com ningú.

Fru Katinka – Expanding Ball

Com si d’un anunci d’uns grans magatzems es tractara, Fru Katinka presenta la seua nova col·lecció primavera-estiu. A mig camí entre l’electrònica, pop i el tropicalisme com ens tenen acostumats, “Expanding Ball” ve adornat amb un videoclip ideat i dirigit per Eva Rausell. Una aposta original, capaç de  traslladar l’excentricitat a llocs comuns i convertir-la en quotidianitat.

Pepet i Marieta feat Tesa – La cova

El grup que viu a dues bandes del riu Sénia, Pepet i Marieta, s’ha ajudat de la valenciana Tesa per rebre l’estiu. El single anomenat “La Cova” és una electrocúmbia gamberra amb coreografia inclosa. El videoclip convida a eixir de la cova, a viure l’estiu i obrir la ment. Ha estat obra de la productora Minifilms i l’ha dirigit Satyavan Galiana

Embo – #Retrica

“#Retrica” és el primer videoclip d’Embo, i el primer avançament del treball anomenat Involució. Com ja hem dit abans es tracta de la nova posada en marxa del grup abans conegut com Embolicats. Provenen de la Safor i rapegen en valencià, amb un estil i base audaç i desvergonyida. Per a il·lustrar el tema han escollit un videoclip urbà dut a terme per Sedfilms i JKV.

, , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.