10 coses del Feslloch 2018 que no et pots perdre

Ja teniu la motxilla feta? Nosaltres sí! Tenda, matalàs unflable, banyador, calcer còmode i protector solar. Encara que no hi ha res imprescindible, al cap i a la fi sempre toca fer Tetris al maleter del cotxe. Per si no ho sabíeu encara, ja estan els horaris del Feslloch. Perquè dijous arranca una nova edició del i a continuació vos parlarem de 10 coses del Feslloch que nosaltres no ens perdrem del festival de Benlloc. Refresca’t amb el Feslloch.

Imprescindibles del Feslloch 2018

Correbars

Com cada any el dijous s’inicia amb el mític Correbars amb xaranga per obrir el festival no pot fallar. A les 20:15 toca recórrer els carrers de Benlloc, ballant, rient, bevent i cantant. Però no malbarates tota la teua energia perquè ens ve una nit de concerts molt potent.

Dijous amb dos bandes catalanes top

El cartell del dijous compta amb dos grups top del panorama català com són Buhos i Els Catarres. Ambdues bandes amb disc nou baix el braç, La Gran Vida i Tots els meus principis, tots dos te’ls pots descarregar gratuïtament.

Maria Arnal i Marcel Bagés

El divendres amb Maria Arnal i Marcel Bagés, tindrem oportunitat de veure un directe diferent. La parella d’artistes porta un any arreplegant tots els afalacs de crítica i públic. Vos recomanem anar a fer-los una ullada i oïda.

Acomiadament d’Sva-Ters i Égalité

Divendres també arriben dos bandes que tanquen la paradeta enguany. Per una banda, el Feslloch serà l’última oportunitat de veure Égalité en directe. Fa uns mesos van anunciar una aturada indefinida i que solament farien dos concerts de comiat. El passat 19 de maig a les Barraques de Porqueres (Girona) i el del Feslloch, així que aprofitarem! Pel que fa a Sva-Ters, estan fent en 2018 el que ells anomene la Despegira i encara tindrem més oportunitats de veure’ls durant l’estiu. Però si vas al Feslloch no te’ls deuries perdre.

Tornada de Xavi Sarrià

Contrastant amb els acomiadaments tenim la tornada de Xavi Sarrià. Encara que serà una miqueta estrany veure’l amb el seu projecte en solitari i no amb Obrint Pas. Però aquest projecte amb el Cor de la Fera ja va uns mesos que va girant, i agafant experiència. Segur que al Feslloch ja tenen ben polits tots els detalls i ofereixen un directe per emmarcar.

Al Tall amb la Banda Amor a l’Art

El dissabte obriran l’escenari principal Vicent Torrent i Manolo Miralles d’Al Tall amb la banda local Amor a l’Art. Moltes ganes de veure asseguts a l’herba les peces de música tradicional valenciana, amb el Feslloch a Banda.

Atupa

Els Atupa arriben al Feslloch amb una sola cançó nova baix el braç. Però un dels seus components Fran Yera acaba d’estrenar 3 temes amb el seu projecte en solitari. Interpretarà Atupa aquests tres temes? Ho esbrinarem dissabte.

Revelacions de la temporada

A Tresdeu ens encanten dos de les revelacions de la temporada com són JazzWoman i Cactus. I ambdós projectes sonaran el dissabte del Feslloch. Mentre que els temes de Bagheera sonaran a les 21:30 a l’escenari Escarabat, hauràs d’esperar fins les 5:30 per veure als Cactus.

Els DJs

L’escenari Escarabat comptarà a totes hores amb les millor sessions de DJ’s. Des de Macondo, a Santy Mataix, Làuder… fins i tot l’àlter ego de Nerea Sanfe, Nectarina DJ.

Fi de festa amb Lo Puto Cat

La cloenda del Feslloch vindrà de la mà de Lo Puto Cat. Els millors remixos de les cançons en català que pugueu imaginar. Una fi de festa espectacular que vos farà gastar fins l’última gota d’esforç. I a dormir tot el diumenge!

Què vos sembla? Quin concert o activitat del Fesllloch no es perdreu?

*Foto de Vicent de Castro

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
25%
8
DIES
112,00 €
aconseguit de 450,00 €