[HORARIS] Així queda l’Arenal Sound 2018

Compte arrere per al festival més esperat de l’any milers de joves porten molt temps desitjant que arribe el 31 de juliol. Una data qualsevol si no fóra perquè aqueix dia és quan comença una nova edició d’Arenal Sound, el festival més esperat de tots els que se celebren en el nostre país. Des de dimarts que ve i fins al diumenge 5 d’agost, més de 120 artistes passaran pels diferents escenaris del recinte. Entre tots ells destaca la presència dels DJs número 2 del món, Dimitri Vegas & Like Mike o l’artista del moment, Bad Bunny. Dos grans reclams que posaran en el mapa al festival de Borriana un any més com un dels grans atractius del panorama nacional i europeu. Destaca la presència de dos importants artistes femenines entre els grans caps de cartell de l’edició: Azealia Banks i Jess Glynne. Ambdues arribaran la setmana vinent a la localitat castellonenca per a presentar-nos les seues últimes cançons que les han tornat a posicionar en primera línia de les llistes internacionals.

Els britànics James Blunt i The Vamps també alguns dels plats forts d’Arenal Sound, mentre que uns altres són ja ben coneguts pels sounders, i és que per a Steve Aoki i Crystal Fighters serà la seua tercera edició. En l’àmbit nacional podrem gaudir dels nous treballs discogràfics de Dorian, Rozalén, Carlos Sadness o La Pegatina; assistirem al retorn de Maldita Nerea al festival després de nou edicions; coneixerem més detalls del primer disc d’Alfred García i ens cantarem totes les cançons de la Casa Azul o La Raíz. Molts estils però un objectiu comú: fer gaudir a milers de joves de la millor experiència de l’any. Els treballs s’intensifiquen aquests dies perquè tot estiga llest dimarts que ve. Les millores en les infraestructures i noves àrees en les zones de descans són les novetats més destacables d’una edició que promet superar a la resta i convertir-se en la millor de totes fins avui. Hores de piscina, platja, convivència en el càmping i bona música acompanyades d’un ambient immillorable a la vora del Mediterrani.

Per a que no es perdeu res important vos deixem amb els horaris d’aquest Arenal Sound 2018 i una guia pràctica a mode de vídeo de youtuber per tenir-ho tot clar!

Foto: Nerea Coll

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €