Cinema i Televisió

[Enquesta] Quin et sembla el millor programa d’À Punt?

Redacció | 5 juliol 2018

Està a punt de fer un mes del naixement de la televisió pública valenciana À Punt. Temps suficient perquè hageu pogut veure tots o quasi tots els programes que s’han emés. O almenys haver-los fet una ullada. Nosaltres no ens hem perdut cap i a la redacció de Tresdeu ja tenim els nostres favorits. Però, i els teus? Si tingueres que escollir-ne un com el millor programa amb quin et quedaries?

Amb la sintonia apegalosa i humor d’Assumptes interns? La frescor i contrast intergeneracional de Del twist al tuit? La espontaneïtat de Bambant per casa? La creativitat de L’estudi? Tal vegada la factura de Cuineres i cuiners? L’entreteniment i pedagogia de Trau la llengua? L’humor gastronòmic d’El xef a casa? Digues la teua opinió!

Recorda que si no has vist algun dels programes, els tens a la carta disponibles a la web. A les imatges pots veure el grafisme característic de cada programa i el seu breu resum per si no recordes com s’anomena el teu favorit.

Enquesta

Quin penses que és el millor programa d'A Punt a dia de hui?

View Results

, ,

4 Responses to [Enquesta] Quin et sembla el millor programa d’À Punt?

 1. Ernesto 6 juliol 2018 at 16:18 #

  Valentes

 2. Ernesto 6 juliol 2018 at 16:25 #

  Molt be MJosep Poquet

 3. Litz 6 juliol 2018 at 17:08 #

  Magnífics

 4. ate 8 juliol 2018 at 14:25 #

  Podrien fer el programa de Samaruc digital més prompte. A les 12 de la nit es massa tard per als que matinem i diumenge de matí és difícil de tornar a vorel.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.