Festa, sol i platja protagonitzen els videoclips valencians

Festa, sol i platja. Encara que semble massa estereotipat, al cap i a la fi, aquest resulta ser el leitmotiv de la majoria dels videoclips estiuencs. I si a més es trobem al mes d’agost pot semblar-ho més encara. Hui toca repassar els últims treballs on tornen a predominar el rap i els ritmes urbans, amb un toc de reggae-pop d’allò més comercial.

MCKea – Frías calles

MCKea se’n va fins a un moll de l’Albufera mentre cau el sol per portar-nos el videoclip de “Frías calles”. Amb Oskarklap a la producció musical i a la guitarra, és l’únic que necessita la MC valenciana per recitar la seua poesia. La lletra del seu rap caracteritzat per la crítica social, li serveix per dir les veritats amb la seua característica veu, rima i identitat. El videoclip, com és habitual en MCKea ha estat filmat per Alfonso Guachu en un únic pla-seqüència.

Erick Hervé – Tiempo y Espacio

Nou vídeo d’Erick Hervé junt a Yeke Boy. Amb “Tiempo y espacio” el raper valencià ho torna a fer amb les seues rimes plenes de comparacions encertades i referències originals. Una base molt fina de Yeke acompanya el tema, per a estar de relax a la piscina. Just i com reflexa el videoclip, obra d’Alberto Mollá per a Elite Films. Un audiovisual ben fresquet, filmat a la piscina d’un xalet que podria ser el de qualsevol de vosaltres. Especials els plànols a l’estil Súper 8.

Carmen i Alfons – Orxata

Alfons també conegut com El Blüe i la seuga germana Carmen dediquen aquest tema a l’orxata. Un rap divertit, animat i amb una tornada d’allò més enganxosa. Tal i com diuen al principi de la cançó esta tal vegada no siga la cançó de l’estiu però sí és la de tots els estius. L’orxata segueix el camí que va obrir Alfons amb un tema dedicat a la paella, quin tema escollirà per completar la trilogia? Pel que fa al videoclip, l’ha editat el propi Alfons i demana disculpes per l’edició tan amateur. Li ho perdonarem.

Guillermo Fluxá – Dibuja sonrisas

El benidormer Guillermo Fluxá ha estrenat el videoclip del 2n senzill del que serà el seu pròxim disc. “Dibuja sonrisas” és un reggae-pop amb un missatge que pretén transmetre bon rotllo. Del mateix mode que el videoclip, ens narra el transcórrer d’un dia de Fluxá on va repartint bon rotllo i somriures amb tothom qui es creua. El videoclip ha estat realitzat a Benidorm per JUNO PhotoVideo.

Hien – Festa

Baix el segell Periferia Norte, Hien protagonitza el videoclip i trau el videoclip de “Festa”. Un tema on el títol no defrauda, habitual als directes del col·lectiu. Ritmes africans i urbans per a que el públic no pare de ballar-lo a l’estil “Follow the leader”. El vídeo conjuga imatges amb estètica VHS i dels últims concerts per a un peça curta, directa i efectiva.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €