Eugeni Alemany, Maria Juan i Xavi Castillo a la nova temporada del Micalet

Una nova temporada arranca al Teatre Micalet on l’humor i les produccions pròpies seran les principals protagonistes. Noms propis del panorama humorístic valencià com són Eugeni  Alemany, Maria Juan i Xavi Castillo i tres produccions de la Companyia Teatre Micalet són les grans propostes de la temporada. Rialles garantides en aquest inici de temporada.

NO ESTEM BÉ

Un de Sueca i l’altra d’Ontinyent. Eugeni i Maria, Alemany i Juan. Aquesta parella ben avinguda estrena la temporada del Teatre Micalet demà mateix. Des del 20 fins el 30 de setembre en els següents horaris: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabtes a les 19 i 22.30 h i diumenges a les 19 h.

No estem bé és una espectacle on les improvisacions manen, així que si ja l’has vist no et preocupes, perquè no hi han dos xous iguals. La principal sorpresa que anuncia la parella és que «Maria farà d’Eugeni i Eugeni de Maria», veurem per on van els tirs. Fes-te amb la teua entrada.

Foto: Vilaweb Vall d’Albaida

XAVI CASTILLO, NEWS!!

Necessita Xavi Castillo algun tipus de presentació? Algunes veus deien que contra el PP vivia millor, que els seus espectacles s’ensorrarien… però ací el tenim. Xavi Castillo, News!! analitza l’actualitat llegint i reflexionant les notícies més fresquetes del dia. Una gran dosi d’improvisació caracteritza el seu espectacle d’humor satíric, a vegades grotesc i “cotxino” que tant ens agrada.

L’espectacle serà del 4 al 9 d’octubre en els següents horaris: dijous 4 a les 20.30h, dissabte 6 i diumenge 7 a les 19h, dilluns 8 a les 20.30h i dimarts 9 a les 19h. Fes-te amb la teua entrada.

Companyia Teatre Micalet

Del 7 de novembre al 2 de desembre, la Companyia Teatre Micalet estrena l’adaptació al valencià d’una de les grans obres del teatre universal. El jardí dels cirerers, de Txékhov reflexiona sobre un món en crisi, on el públic es podra veure reflectit. De la mà de Manuel Molins i amb direcció de Joan Peris, i un gran repartiment valencià. Noms com Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Cristina Garcia i Berna Llobell, entre altres.

I després d’un gran èxit l’any passat, torna en desembre Nadal en casa els Cupiello. Comèdia clàssica ambientada en les festes de Nadal, que va exhaurir entrades la temporada passada. El seu protagonista Josep Manel Casany va ser finalista dins la categoria de Millor Actor als Premis de les Arts Escèniques Valencianes. 

Per acabar la temporada tornarà El nom, un espectacle que demostra els problemes de triar el nom d’un fill. Amb direcció de Joan Peris i els mateixos protagonistes: Pilar Almeria, Josep Manel Casany i Ferran Gadea entre d’altres.

Altres produccions

Fins a vuit produccions valencianes, 3 catalanes i 2 balears completen la temporada del Teatre Micalet. Entre aquestes produccions destaquem que es viurà l’estrena de Plagi de Rodolf Sirera amb Diego Braguinsky i Silvia Valero. L’obra El fill que vull tindre arribarà del 7 al 10 de març de l’any vinent. Un espectacle de la reconeguda companyia El Pont Flotant la qual porta tallers creatius. Però abans, de l’11 al 21 d’octubre tindrem oportunitat de veure una altra producció. Amb l’humor, La llum del món ens portarà per alguns episodis més coneguts de La Bíblia. Cançons en directe, humor i crítica defineixen aquesta comèdia bíblica. Per finalitzar el repàs, des de Catalunya arriben els espectacles Dones Assassines i Molly Bloom i des de Balears Smiley i La Classe.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €