Arkano, Nach, El Diluvi i més, al primer episodi de ‘València Califòrnia’

Anit al voltant de les 23:45 vam viure l’estrena de “Camí a Subúrbia” el primer episodi del programa València Califòrnia. Un viatge musical a través del ritmes valencians que inicià l’aventura anit amb la seua estrena. Sénia i Nelo viatjaren cap a Benidorm i Alacant repassant i entrevistant grans i influents artistes de la zona. Si vos vau adormir o no volíeu perdre-vos OT, podeu posar-vos al dia veient el capítol en línia. Està disponible en la secció “A la carta” de la web d’À Punt, punxa en aquest enllaç. Desa-te’l en favorits!

El viatge s’inicia a Benidorm, inspirat per la cançó de Paul McCartney “Hotel in Benidorm”. El viatge continua cap a la Vila Joiosa, amb la xaranga El Nardo. Ja endins Alacant, dos titans del rap hispà com Arkano i Nach, conten a Nelo i Sénia experiències vitals i professionals. També tenen protagonisme al programa El Diluvi. Procedents de les comarques centrals, parlen de la seua relació especial amb la ciutat d’Alacant. Després fan una aturada obligada per xarrar amb els Futuro Terror i finalitzen les entrevistes les fabuloses i indomables Las Infrarrojas.

A l’episodi es poden veure molt boniques i diferents localitzacions. El Castell de Sant Ferran, el Casal del Tio Cuc,  el barri de Sant Blai, l’hamburgueseria-llibreria El Impulso Heroico y la Dimensión Insondable i la platja. Sols ens queda emplaçar-vos per al dimecres vinent, quan continuarà aquest diari de viatge!

Impacte

Recordeu que les xarxes del València Califòrnia fan un seguiment en directe de cada episodi sota l’etiqueta #ValènciaCalifòrniaÀPunt al Twitter i a stories d’Instagram. No dubteu en fer servir l’etiqueta i contar-nos la vostra opinió. Anit va haver un gran feedback entre la gent de Twitter, encara que algunes veus es queixaven de l’horari. No patiu perquè dissabte a les 11:15 del matí es reposa i podeu veure’l on i quan vulgueu sempre a la carta a la web i app d’À Punt.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €