Riot Propaganda s’acaba i no té relleu

Solament queden 3 dates perquè la formació Riot Propaganda veja la seua fi. Com van anunciar al mes de gener, aquest any 2018 serà el de la fi de la seua “activitat armada”. La gira anomenada Mass Mierda Tour 2018 posarà fi a un projecte nascut a 2013 però, com els seus propis membres indicaven, tenia data de caducitat. Aquest divendres s’acomiaden de València i el País Valencià a la Sala Moon.

Aquesta gira serà també recordada per l’actuació al Jove Rock de Paiporta (Horta Sud), a escassos metres del domicili de Nega, on va nàixer el projecte Riot Propaganda. Conten que a finals de 2012, Chifly d’Habeas Corpus i Nega i Toni de Los Chikos del Maíz es van reunir a l’habitació de Nega. Allà van començar a provar lletres i donar-li forma al primer CD conjunt. Encara faltava molt de treball però Paiporta veia germinar el projecte.

Un projecte que va nàixer sense grans pretensions ni idees concretes. En principi versionar temes de Los Chikos del Maíz, incorporar clàssics d’Habeas Corpus i fer mitja dotzena de concerts. Però poc a poc se’ls va anar de les mans quan van descobrir que Riot Propaganda funcionava millor de l’esperat. Després d’un 2013 que recordaran sempre, van decidir tornar a ajuntar-se el 2017 perquè es van quedar amb ganes de més.

Ja a 2018, dins d’aquesta tercera i última gira, la part valenciana de Riot Propaganda es veia especialment orgullosa de tocar en Paiporta. A més, amb encara més ganes després que les penyes taurines i el conjunt de la dreta del rabiaren en contra del concert.

Sala Moon

I aquest divendres 21 tindrà lloc l’antepenúltim concert de la gira, l’únic dels tres que queden en una sala. L’últim que serà al País Valencià i l’últim que serà a València. El repertori complet de Riot Propaganda a la sala Moon situada al carrer Sant Vicent, 200. Les entrades estan volant així que fes-te amb la teua ja en aquest enllaç. També hi han disponibles a la venta a Ca Revolta i a Macondo, però telefona primer per confirmar que en queden. Si no pots acudir a València tens dos últimes oportunitats, el 22 a Sants i el 28 a Vallecas.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €