Festivern 18-19, cartell definitiu! Auxili, Narco, Mafalda, ZOO…

En només 48 hores més de 2.000 festiverners esgotaren els abonaments a preu reduït que els permetria gaudir dels 30 concerts que se celebraràn els dies 29, 30 i 31 de desembre a Tavernes de la Valldigna amb motiu de la catorzena edició del Festivern. I ara tornen a estar a la venda on-line al preu de 30 euros, les entrades d’un festival que aposta per acomiadar l’any amb un cartell potent, divers i reivindicatiu protagonitzat per desenes de formacions musicals que viatgen des del rock al rap, des del reggae a la música electrònica o des l’ska al hip hop passant pel mestissatge dels ritmes mediterranis.

El festival d’hivern de les comarques centrals valencianes encara un nou comiat d’any el 31 de desembre de 2018 a Tavernes de la Valldigna amb les rimes àcides del grup de hip hop sevillà SFDK, la reggae band més potent del nostre territori Auxili, la música festiva de Els Catarres i la lírica compromesa d’Smoking Souls. Una nit carregada d’energia que també comptarà amb la presència de Narco, La Selva Sur, New York Ska Jazz Ensemble, La Fúmiga, The Dance Crashers i Plan B.

Aquesta nit salvatge arriba precedida per dues més que ens serviran per botar foc al 2018. El 30 de desembre l’envelat del #Festivern1819 rebrà des d’italia al grup d’ska-punk més combatiu, Talco, als asturians Desakato i a les valencianes Mafalda que acompanyades de la kumbia insurgent de Tremenda Jauría cediràn el torn a Balkan Paradise Orquestra, Buhos, Ira, Bart Brown, Metall i so i JazzWoman i Periferia Norte.

Un #Festivern1819 que creix vigorós des que dona el tret d’eixida el 29 de desembre fins a les primeres llums de l’any 2019. Enguany les encarregades d’encetar el festival seran les lletres ferotges de ZOO, les rimes punyents de Machete en Boca, les sempre reivindicatives Tribade i Las Hijas de la Cumbia, els ritmes jamaicans d’Adala & The Same Song Band i la música compromesa d’Atupa, Maldats, Novus Ordo, Inèrcia i Cactus.

En aquesta ocasió no hi haurà concerts a la Casa de la Cultura de Tavernes perquè les seues instal·lacions es troben immerses en un procés de reforma. Tanmateix, Tavernes de la Valldigna acollirà, com cada any, als i les assistents al festival amb el millor dels seus somriures, zona d’acampada gratuïta i un munt de propostes culturals i esportives. De fet, com passa en les festes d’hivern de les comarques centrals valencianes, tant el 30 com el 31 de desembre podrem gaudir d’un bon nombre d’activitats al carrer, concerts i també el correbars.

Festivern 18 19, Tavernes de la Valldigna

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €