El Gazpatxo Rock 2019 ja escalfa motors presentant el cartell

El festival Gazpatxo Rock ja ha desvelat el cartell de la seua catorzena edició. El 23 de febrer del proper 2019, Aiora (Vall de Cofrents) tornarà a comptar amb un cartell de luxe. El Gazpatxo Rock 2019 continua apostant pel punk rock com a columna vertebral. Bandes veteranes i altres de més joves es mesclen en un cartell que promet una jornada única de festa i reivindicació.

Cartell

Gazpatxo Rock 2019Així, podrem veure a Aiora a reconegudes bandes estatals com Gatillazo, Desakato, Kaos Urbano i Combo Calada. També hi hauran bandes valencianes com Mafalda, El Último Ke ZierreLos de Marras, Inèrcia i els locals Traspotin i la Boletobanda.

Com festival d’un sol dia, la intensitat serà una de les bases, amb més de 12 hores de música en directe. A més, com tots els anys anteriors, es donarà el tret de eixida amb la tradicional gaspatxada popular. Una oportunitat única per degustar en germanor el plat típic aiorí.

Les primeres ofertes d’entrades, sense conèixer el cartell, es van esgotar en només unes hores. Actualment continua oberta una oferta d’entrades a 20 € (limitada a 300). Preus populars i un ambient familiar, per poder gaudir de la bona música i de l’encant d’aquest poble de l’interior. Pròximament, més sorpreses per desvelar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €