De Morvedre a Castelló: 2a parada de “València Califòrnia”

Com serà habitual durant els pròxims mesos, cada dimecres teniu una nova entrega de València Califòrnia. Ahir es va emetre “Somnis d’argila”, segona parada de Nelo i Sénia que va partir del Camp de Morvedre. Entre espais gens convencionals conquerits i transformats per la música, la furgo viatjà cap al nord fins arribar a Castelló. Si vos va véncer la son o vos abelleix tornar a veure el capítol, ja està disponible “A la carta”. Prem el següent enllaç. Et deixem un xicotet tràiler del 2n capítol.


Coves, runes, naus modernistes o sales amagades entre polígons industrials són els escenaris d’aquesta setmana. Una nau industrial del Port de Sagunt reconvertida en escenari de festival, dona punt de partida del viatge. Allí Arcana Has Soul ens ofereix el seu punt de vista de la música des de la llibertat. Anem cap a la platja de Corinto, on el cantautor Alberto Montero ens parla de la seua relació amb el paisatge del Camp de Morvedre.

Ja de camí a Vila-real fem una parada a les Coves de Sant Josep. Majestuós excenari on Gener ens ofereix un magnífic acústic quasi primitiu. Pel camí, Sénia i Nelo recullen a Sitja, que, mentre els fan indicacions, parlen del seu característic estil. De sobte, la sala Japan obri les seues portes per oferir una actuació bestial de KILLUS, metal industrial des de Vila-real.

I finalitzem el viatge anant cap a Castelló. A la capital de la Plana, Krakatoa Records, l’única fàbrica de vinils de tot l’estat ens obri les portes per explicar-nos la seua aventura. Tanquem l’episodi xarrant amb El Chamuyo al pinar del Grau de Castelló sobre la multiculturalitat i el festival Undergrau, organitzats per ells cada any.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €