Sva-Ters s’acomiada aquest dissabte, bona nit fills!

Desprès de 20 anys de carrera, Sva-Ters diu adéu als escenaris, una de les formacions pioneres de la música en valencià. Nascuda als anys 90, era una de les poques que encara quedaven en actiu al panorama musical. L’esdeveniment, tindrà lloc al camp de futbol d’Alcàsser el pròxim 27 d’octubre a partir de les 21:30h. L’entrada serà gratuïta.

La banda d’Alcàsser s’acomiada a casa. Entre la seua gent i rodejat dels seus amics, els quals aniran pujant a l’escenari per col·laborar durant el xou. Artistes de formacions com Rapsodes, Funkiwis, Voltor, Colla Guirigall, Mediterranean Roots, Tobal Rentero o Jacint Hernández. Tots formarpan part d’aquest directe preparat amb especial estima.

Cartell

sva-ters

Horaris

Comptaran també per l’ocasió amb una de les bandes referents per ells, i grans amics, com son Bajoqueta Rock, prolífic grup que porta un bon grapat d’anys repartint rock & roll i festa. Cadascuna amb el seu estil, ambdues bandes guarden una estreta relació. De fet, entenen de manera molt semblant la concepció d’espectacle.

Obrirà la nit Miquel Gil, acompanyat d’alguns membres de Sva-Ters. Aquests també han format part de la seua formació durant molts anys. Miquel els va ajudar als inicis ja fa 20 anys i estarà ara també per tancar una etapa, acomiadant-los com cal.

Per tancar la festa i fins ben entrada la matinada, DJ Macondo farà les delícies dels assistents amb una selecció de les millors cançons per l’ocasió.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €