Xavi Sarrià a l’emotiu ‘València Califòrnia’ que no s’acaba mai

Arriba el moment de viatjar a la capi. L’últim viatge de Sénia i Nelo titulat “València no s’acaba mai” com la cançó de Julio Bustamante, ens portà a la València marinera i perifèrica. Podeu reviure aquest emocionant capítol en la web d’À Punt on Sénia i Nelo aprofundeixen en la seua relació. Ací podeu veure l’emotiva actuació de Xavi Sarrià i Clàudia Key Day que fan ver del tema “Ànimes navegables”.

Review

El programa del passat dimecres, a banda de comptar amb artistes de renom i enclavaments inoblidables, va aprofundir en la relació de Nelo i Sénia. Nelo mostra una actitud molt misteriosa i deixa tirada a Sénia amb una mala excusa. Aleshores ha d´encarregar-se ella sola de conduir aquest episodi. Sénia viatja per la València dels barris en què un bon grapat de gèneres musicals hi conviuen. Perquè hi ha una València que viu d’esquena a la mar i una València que l’abraça. I una altra que voldria fer-ho i ja no pot.

Els i les protagonistes del capítol són artistes molt lligats al cap i casal i als seus barris. Anant cap a la mar Sénia visita La Fábrica de Hielo del Cabanyal on se cita amb Ley DJ.  Més tard el músic i director estratègic de La Marina Ramón Marrades ens desvela les claus d’aquest important espai de la ciutat. Viatgem cap a la infantesa riu endins fins el parc Gulliver, on Frida parlen del seu rap. Precisament Charly Efe, mentor i col·laborador de Frida és el següent en conversar amb Sénia i obrir la ruta de Benimaclet al Kaf Café. L’Espai Verd, mític oasi del barri és l’escenari on conversar amb Edu Comelles. Clàudia Key Day i Letícia Marrades integrants de Cafè de Fel, jazz i poesia en valencià.

Al final, al benvolgut bar de Sénia, la Murta, es descobreix el secret que guardava Nelo. El nostre estimat conductor no pot evitar soltar alguna llàgrima mentre Xavi Sarrià i Clàudia Key Day interpreten “Ànimes Navegables”.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €