7 coses imperdibles que passaran dijous als Premis Tresdeu 2018

Encetem la recta final. Hui dilluns comença la setmana de la gala dels Premis Tresdeu 2018. La primera edició d’uns premis que posen en valor la joventut creativa valenciana en diversos àmbits. Recordeu que dijous 29 a partir de les 20:00 hores donarà començ a la sala La Mutant, ubicada  de Las Naves de València. Encara tenim oberta la campanya de Verkami, fins el mateix dia de la gala, fes la teua aportació i aprofita’t de les originals recompenses. Una gala d’accés GRATUÏT, plena de sorpreses i de coses imperdibles que passaran i seràs testimoni sols si vens.

Primera vegada que es reconeix i premia el contingut de les noves televisió i ràdio pública valencianes

Les emissions de ràdio d’À Punt començaren el mes de desembre del passat 2017, i les de televisió el passat mes de juny. Més enllà de certes enquestes i sortejos, als Premis Tresdeu serà la primera vegada que es reconeixen i es premien els continguts de la ràdio i televisió pública.

Un gran protagonisme se l’ha emportat Irene Rodrigo. La jove divulgadora literària ha aconseguit col·locar entre els projectes finalistes tant el seu programa de ràdio com el de televisió, ambdós anomenats Una habitació pròpia. La resta de programes de televisió d’À Punt nominats són L’Estudi, Family Duo, Emergents i Del twist al tuit. 

Entre els finalistes al millor contingut per a ràdio i podcast, trobem les produccions d’À Punt Una habitació pròpia, Sessió Golfa i Territori Sonor. Completen la nòmina de finalistes els podcasts Kalebarraka (en primer lloc a les votacions populars) i Massa Carabassa. Qui guanyarà?

Primera vegada que es reconeix i premia el contingut valencià per a xarxes

D’un temps a aquesta part, des de Tresdeu hem sigut testimonis del creixement de creadors i creadores valencianes. Una gran part d’aquest contingut és creat per a les xarxes socials, sorgint quasi espontàniament una comunitat virtual valenciana de joventut creativa. A més, s’està cobrint una demanda de contingut en valencià que feia temps se sol·licitava a les xarxes. Han aconseguit ser finalistes els projectes Les 9 muses (Instagram), No hi havia a València (YouTube), Lameuapau (Facebook), Miss Tagless (YouTube) i Nerea Sanfe (YouTube).

Els i les verkamistes decideixen un premi

Com ja hem anat contant els darrers dies, hem encetat una campanya de Verkami per poder crear les estatuetes dels Premis Tresdeu. A banda d’aquesta col·laboració “material”, els i les verkamistes decidiran també el guardó a Millor iniciativa social i ciutadana, i estaran ben presents tant en el guardó com en la gala. Els noms dels i les mecenes eixiran projectats durant la gala i una d’aquestes persones entregarà el guardó.

Verkami col·laboradora principal dels guardons

A les 5 propostes finalistes de les categories:

  • Millor àlbum musical
  • Millor creació audiovisual
  • Millor creació d’arts escèniques
  • Millor creació d’arts plàstiques

Verkami les premiarà amb una menció per animar-les a seguir creant. Consisteix en un 50% de descompte en la seua futura campanya.

Les guanyadores de cadascuna de les categories indicades rebran un Premi Verkami que consistirà en:

  • Descompte del 100% sobre els serveis de Verkami.
  • Assessorament personalitzat
  • Comunicació dedicada a la campanya en tots els canals de difusió de Verkami.
  • Presència en el canal de Verkami del Tresdeu.

Actuacions musicals exclusives

Durant la gala, a banda de presenciar l’entrega de premis també podreu gaudir de quatre actuacions musicals en elèctric. Tindrem el gust d’escoltar algunes cançons de quatre grups valencians, concretament La Plata, El Diluvi, JazzWoman & Periferia Norte i Varry Brava.

Festa VIP amb Cervesa Turia i Biano

Si tens el privilegi de ser un finalista o mecenes VIP, tindràs accés al VIP amb Cervesa Turia. Després de la gala farem el refrigeri amb la coneguda marca valenciana de cerveses. Allí podreu xerrar i fer-se fotos amb nominats i presentadors de la gala. A més a més, si veniu amb companyia podreu gaudir de totes aquestes recompenses i estalviar amb els packs “Amigues” i “Col·legues”. També, si abastim el segon objectiu del nostre Verkami, Carles Biano punxarà durant el refrigeri.

Festa post-premis a La Peligro

Hem arribat a un acord de col·laboració amb la discoteca La Peligro per a celebrar la festa post-Premis Tresdeu. Tindrem punxant dos figures del panorama com són el propi Biano i Nonai Sound. Els i les verkamistes tindreu una nova recompensa, accés gratuït a La Peligro durant tota la nit, amb colpet inclòs. Per a la resta hi haurà accés gratuït fins a les 2:00 de la matinada.

 

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €