Mésdemil, Premi Honorífic Tresdeu i CIE No, millor iniciativa social

Ja coneixem els primers projectes guardonats de la gala dels Premis Tresdeu 2018. El segell discogràfic Mésdemil, el qual va cessar l’activitat el passat any, serà reconegut amb el Premi Honorífic. Per altra banda la campanya CIE No de València ha sigut votada pels mecenes del Verkami de la gala com a Millor Iniciativa Social i Ciutadana.

Mésdemil – Premi Honorífic

El segell discogràfic Mésdemil va complir el passat any, una dècada dedicada a la música. Estudi de gravació, productora audiovisual i gràfica, desenvolupadora web, fàbrica de CD’s… Sota al segell han sorgit discos, videoclips i concerts d’artistes i grups valencians. Podem nomenar Andreu Valor, Tardor, Rapsodes, Atupa, Pellikana, Gener i molts més!

10 anys dedicats al sector musical valencià on han viscut moltes experiències i han rebut i donat moltes alegries. Malauradament, els problemes econòmics viscuts des del principi van obligar a baixar la persiana el 2017. I ho van fer amb una gran festa d’acomiadament. Per tot açò, volem premiar i destacar la feina de Mésdemil amb el Premi Honorífic, l’únic deliberat i consensuat des de Tresdeu. Volem felicitar i reconéixer la tasca d’Andreu, Tubal i Carme, salut i bona música!

Campanya CIE No València – Premi Millor Iniciativa Social i Ciutadana

L’altre guardó que serà entregat demà i ja coneixem és el Premi a Millor Iniciativa Social i Ciutadana. El projecte guanyador és la campanya CIE No de València, votat i escollit pels mecenes del Verkami de la gala dels Premis Tresdeu. La campanya pel tancament dels CIEs (Centres d’Internament per a Estrangers) veu així reconeguda la seua iniciativa social en defensa dels drets humans, lluita contra el racisme i la xenofòbia, la fi de les deportacions a l’Estat espanyol i Europa.

Vora 10 anys de lluita denunciant les agressions produïdes, la internació de menors sense protecció i en general la manca de drets a aquests centres. Presons encobertes als centres de cada ciutat, moltes vegades pitjors que les pròpies presons amb unes condicions ruïnoses i infrahumanes. Cada dimarts  a les 19:00 es concentren davant la porta del CIE de Sapadors, situat a l’Avinguda del Dr. Waksman de València.

Volem aprofitar per agrair a totes les mecenes per col·laborar al nostre Verkami i triar CIE No per atorgar el Premi a la Millor Iniciativa Social i Ciutadana. D’entre els i les mecenes que ho desitgen sortejarem qui pujarà a l’escenari a entregar el guardó. Una campanya de micro-mecenatge sense la qual no hagueren estat possible treure endavant aquests premis. Ja hem superat el segon objectiu que ens havíem marcat, de 1.100 €. No oblideu que podeu acudir lliure i gratuïtament a la gala dels Premis Tresdeu. Vos esperem demà dijous 29, a partir de les 20:00 hores, en la sala La Mutant de València.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €