Plan B recopila un LP amb 8 remixos inèdits a Spotify

DJ Plan B torna a la càrrega, aquesta vegada posant a disposició de totes, 8 remixos inèdits a Spotify. De fet, les dos últimes remescles de la banda basca Vendetta només estaven en format físic. És la primera vegada que es poden escoltar online. Martin porta temps recopilant aquests temes. El més vell el de “Llums, càmera i acció” d’Aspencat i els més recents els de Vendetta. Podeu escoltar-los ací.

Plan B

DJ Plan B ens conta que ha decidit recopilar aquests temes que no es trobaven disponibles a Spotify. Són tot remixos de bandes amigues i conegues per tots com Obrint Pas, Aspencat, Dremen, Orxata Sound System, Auxili i Vendetta. A excepció de “Singing 4 the revolution“, del qual fa un Vip Mix. Vip Mix a l’electrònica és quan un artista es fa un remix a si mateix.

Tots els remixos tenen el vist-i-plau de les bandes originals. Segons ens conta Plan B, alguns artistes li donen pistes i li diuen que faça el que vulga. Altres ja tenen una idea sobre l’estil al que volen adaptar el tema. Però normalment, a partir d’una referència ja treballa al seu aire.

Els seus remixos en general tenen molt bona acollida, encara que sempre és un tema delicat sobretot quan xoques amb puristes. «Hi ha penya que pensa que un remix serà sempre pitjor que l’original o que és un tema nou. No es tracta de fer millor un tema sinó de reinterpretar-lo.» Ací és on entren els gustos personals i el debat quasi etern, però no negarem, que els remixos formen part de la música. «Que t’agrade més una versió d’un tema que ja tens al cap es prou difícil. Dit tot això, els remixos són part viva i actual de la història de la música no només electrònica.»

Dels 8 temes ens confessa que els que millor acollida van tindre al seu dia van ser “La vida sense tu” d’Obrint Pas i “Com el foc” d’Auxili.

*Foto de portada d’Adolf Boluda

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €