Maria del Mar Bonet obrirà la primavera a Ondara

Ja coneixem el cartell del Concert de Primavera d’Ondara. Estarà protagonitzat per Maria del Mar Bonet, amb un dels seus darrers concerts de celebració dels 50 anys als escenaris. A Ondara (Marina Alta) continuarà una trepidant gira que la ha portada per mig món, El Caire, l’Havana, Atenes, Barcelona, Madrid, París… Serà el pròxim 6 d’abril amb Jonatan Penalba.

La Plaça de Bous d’Ondara serà l’escenari. Un espai de cultura que reivindica la tradició, el seu darrer concert que es va fer, va ser el de Lluís Llach fa una vintena d’anys. Maria del Mar Bonet té a la Marina Alta sempre una gran acollida, per la vinculació de la comarca amb les Illes Balears. A banda de la proximitat geogràfica i connexió marítima, per ser una comarca amb forta repoblació mallorquina.

I si vols fer un excel·lent regal de Reis, ara mateix hi ha una promoció perquè l’aprofites. Aconsegueix ja la teua entrada per a l’arena de la Plaça per 10 €, accedint a aquest enllaç.

Maria del Mar Bonet

Maria del Mar Bonet fa cinquanta anys que forma part de la nostra particular banda sonora. És present en les nostres lluites personals, polítiques i sentimentals. O és que hi ha algú que no s’haja mai emocionat, plorat o viatjat per la Mediterrània amb les seues cançons?

La nit del 6 d’abril es reivindicarà i reconeixerà els centenars de concerts, col·laboracions i feina durant 5 dècades. una ocasió per disfrutar d’una veu amb la capacitat que només tenen alguns de saltar de dècada en dècada, sentint-se igual d’estimada i respectada.

Jonatan Penalba

El cantaor de l’Alcúdia (Ribera Alta) obrirà el Concert de Primavera, just abans de Maria del Mar. Jonatan Penalba arribarà a Ondara amb els seus cants de batre, jotes i fandangos. Conjugant el folk valencià amb repertori tradicional i actual. El seu primer disc De soca-rel, complirà un any en març.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €