Plisplay, el nou canal a YouTube de gameplays en valencià

La comunitat Valentuber compta amb un nou canal, encara que format per dos youtubers ja coneguts i un tercer no tant. El youtubers Mal d’Ou, Carquinyol i Dani (qui haurà de buscar-se un nom més comercial) han obert el canal anomenat PlisPlay. El disseny i animació per a la capçalera són una passada i amb ell pots intuir el contingut del canal. Efectivament es tracta d’un canal de gameplays, amb la particularitat de que és en valencià. Et deixem la capçalera.

De moment tenen penjats tres vídeos, on el trio grava la pantalla i les seues converses mentre juguen a l’Ultimate Epic Battle Simulator, al Dark Souls Remastered i al Keep Talking and Nobody Explodes. Els vídeos ronden els 10-15 minuts i podem escoltar com de bé s’ho passen els tres protagonistes mentre van jugant. Un canal per a qui li agrade el món dels videojocs i vulga veure’ls fent el moniato. Vos deixem el vídeo del gameplay amb el qual han de desactivar una bomba. Amb la particularitat de que es donen les instruccions en… anglés! Tres idiotes intentant desactivar una bomba, què pot eixir malament?

Per a qui no ho sàpiga, el nom és un joc de paraules amb el plis-play. Així s’anomena la beguda típica de l’Alcoià i el Comtat, combinat de café licor i cola. Podeu veure’l al logo del canal. També els podeu seguir a Facebook, Twitter i Instagram.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €