Notícies

[Test] Taxi o Uber? El test que et diu a quin sector dones suport

Joan Fuset | 6 Febrer 2019

A Madrid i a Barcelona la crisi entre els anomenats VTC i el sector del taxi ha tingut dos desenllaços diferents. Mentre que a Barcelona les empreses VTC Uber i Cabify han plegat, a Madrid el sector del taxi s’ha rendit i desconvocat la vaga. A València ciutat, Uber i Cabify arribaven a mitjans de gener però ja estan amenaçant en marxar. La Generalitat Valenciana estudia un plec de condicions similar al que s’ha fet a Catalunya. I tu? De quina part estàs? Taxi o Uber? És un tema que crea molt de debat i costa posicionar-se. Per això et fem aquest test amb el qual quasi inconscientment et posicionaràs. T’animes?

Fest el test

Què faries si vols tindre un fill i no pots quedar-te embarassada?

T'agrada pagar impostos?

Quan una persona et recrimina perquè t'adreces a ella en valencià...

Pel que fa a la Sanitat Pública em sembla...

Davant la crisi dels refugiats...

Taxi o uber?
Taxi

Eres de classe obrera, encara que eres conscient que dins la classe obrera hi ha gent conservadora, de dretes, molt espanyola i "mucho" espanyola. L'estereotip del taxista està molt definit i individualment els mires amb recel. Però tots junts han demostrat ser classe obrera unida contra el capitalisme i lluitadora pels seus drets i això t'encisa. Això i que per si tu fora també t'encantaria pegar una patada voladora i rebentar la finestra d'un cotxe pijo. Normalment vas en bici a tots els llocs, però no li dius que no al taxi per a tornar a casa després d'una bona bufera, i quan en sou 3 o 4 per compartir el preu de la carrera, és mel.
Uber

Eres liberal en la vesant econòmica i neoliberal en la vesant ideològica. Penses que els taxistes són uns cunyats, rancis i retrògrades, encara que comparteixes el seu patriotisme rojigualda i renegues dels nacionalismes perifèrics. Però la teua vertadera pàtria és el capital. Xe i per què no dir-ho, els cotxes d'Uber tenen molta classe, estan ben endreçats per dins i per fora amb un negre ben polit, no com el teu Ford Focus de fa 20 anys. T'encanta sentir-te i que et facen sentir important, encara que segurament guanyes menys diners que el conductor de l'Uber que et porta. Somies ser el CEO d'una start-up i pegar el "pelotasso" amb una app per a la qual t'inspiraràs en el disseny d'Uber. Tal vegada una app per encomanar gestacions subrogades?

Share your Results:

, , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.