[Test] Taxi o Uber? El test que et diu a quin sector dones suport

A Madrid i a Barcelona la crisi entre els anomenats VTC i el sector del taxi ha tingut dos desenllaços diferents. Mentre que a Barcelona les empreses VTC Uber i Cabify han plegat, a Madrid el sector del taxi s’ha rendit i desconvocat la vaga. A València ciutat, Uber i Cabify arribaven a mitjans de gener però ja estan amenaçant en marxar. La Generalitat Valenciana estudia un plec de condicions similar al que s’ha fet a Catalunya. I tu? De quina part estàs? Taxi o Uber? És un tema que crea molt de debat i costa posicionar-se. Per això et fem aquest test amb el qual quasi inconscientment et posicionaràs. T’animes?

Fest el test

Què faries si vols tindre un fill i no pots quedar-te embarassada?

T'agrada pagar impostos?

Quan una persona et recrimina perquè t'adreces a ella en valencià...

Pel que fa a la Sanitat Pública em sembla...

Davant la crisi dels refugiats...

Taxi o uber?
Taxi

Eres de classe obrera, encara que eres conscient que dins la classe obrera hi ha gent conservadora, de dretes, molt espanyola i "mucho" espanyola. L'estereotip del taxista està molt definit i individualment els mires amb recel. Però tots junts han demostrat ser classe obrera unida contra el capitalisme i lluitadora pels seus drets i això t'encisa. Això i que per si tu fora també t'encantaria pegar una patada voladora i rebentar la finestra d'un cotxe pijo. Normalment vas en bici a tots els llocs, però no li dius que no al taxi per a tornar a casa després d'una bona bufera, i quan en sou 3 o 4 per compartir el preu de la carrera, és mel.
Uber

Eres liberal en la vesant econòmica i neoliberal en la vesant ideològica. Penses que els taxistes són uns cunyats, rancis i retrògrades, encara que comparteixes el seu patriotisme rojigualda i renegues dels nacionalismes perifèrics. Però la teua vertadera pàtria és el capital. Xe i per què no dir-ho, els cotxes d'Uber tenen molta classe, estan ben endreçats per dins i per fora amb un negre ben polit, no com el teu Ford Focus de fa 20 anys. T'encanta sentir-te i que et facen sentir important, encara que segurament guanyes menys diners que el conductor de l'Uber que et porta. Somies ser el CEO d'una start-up i pegar el "pelotasso" amb una app per a la qual t'inspiraràs en el disseny d'Uber. Tal vegada una app per encomanar gestacions subrogades?

Share your Results:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €