S’estrena ‘El Muro’ al Principal, una peça teatral a ritme de Pink Floyd

Un musical fet teatre o una peça teatral a ritme de rock. Així es presenta El Muro, l’obra teatral que s’estrena demà al Teatre Principal de València creada per La Teta Calva. Basada en el disc The Wall, del grup britànic Pink Floyd, ens deixem portar pel fosc món de Pink, el protagonista del disc de 1979. Però aquest cas no és Pink si no La Rosi. Una víctima més del bombardeig diari. La música corre a càrrec de Carles Chiner, cantant i frontman de Gener, qui també interpreta un paper El Muro. Us deixem amb l’inquietant teaser de l’obra.

Podreu veure l’obra des de demà 29 de març fins al 7 l’abril al Teatre Principal de València. Els dijous, divendres, i dissabtes a les 20:00 h, i diumenges a les 18:00 hores. Entrades de 10 a 16 €. Aconsegueix la teua entrada a Preu Jove de 8 € acreditant que tens fins a 35 anys. També tens descompte de 30% amb la Targeta +Cultura, 25% amb el carnet de jubilat i el de biblioteques i fins al 50% per a grups de més de 20 persones.

Sinopsi

El Muro La Teta CalvaA Rosi tots la coneixen però ningú la saluda. Un dia va escapar i no va tornar. Va quedar ancorada en un motel entre Conca i Madrid, o entre Madrid i Conca, segons es mire. Rosi va obrir la porta de la 251 i va trobar un mur. Va pujar les persianes, i va trobar el mateix. I allà va quedar, decidint si aniquilar el món o aniquilar-se ella. Un relat de portes tancades i olor de cansalada, una comèdia asfixiant i musical. Enderrocar el mur, escalar-lo veure’l envellir.

Una història d’una dona que va perdre la seua infància. Que va xafigar la seua adolescència. Que va malbaratar el seu present. I que vendrà el seu futur. El Muro és una història on estampar-se.

Fitxa tècnica i artística

  • Una idea de La Teta Calva.
  • Text: Xavo Giménez / Maria Cárdenas.
  • Intèrprets: Carles Chiner, Leo de Bari, Merce Botiga i Xavo Giménez.
  • Música: Carles Chiner.
  • Il·luminació: Marc Gonzalo.
  • Vestuari: Joan Miquel Reig.
  • Escenografia i Disseny: Xavo Giménez.
  • Fotografia i Ajudant de direcció: Maria Cárdenas.
  • Producció: La Teta Calva.
  • Espectacle en castellà
  • Durada: 80 min, aprox.

La Teta Calva

El teatre de La Teta Calva transita entre les dramatúrgies socials on la persona i el seu desestructurat entorn vital són les peces de cadascuna de les seues obres. Un teatre proper i basat en la paraula, en l’humor punyent, en la proximitat i per sobre de tot en l’actor com a eina fonamental d’un teatre proper i despullat d’artifici. Entre les seues creacions destaquen Penev, Llopis, Las aventuras de T. Sawyer, Qué pasó con Michael Jackson i Síndrhomo, premi Max a l’autoria revelació.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €