Discos

Epicentre debuta amb ‘Instint’, tot un sisme eclèctic

Daniel Monfort | 29 març 2019

Si remuntem cap a discos publicats l’any passat, dels que no havíem parlat encara trobem este Instint, primer curta durada de la banda d’Onda Epicentre. Són sis cançons que tenen totes uns fonaments rock, però a cadascuna se li afegeixen elements del funk, del pop-rock més indie, reggae i rock progressiu, fent al remat un disc molt divers, senyal que al local d’assaig deu haver molt eclecticisme.

La cançó que segurament els ha eixit més rodona al disc és “Fer i deixar fer”, la més indie de totes, amb una introducció molt La Habitación Roja. La impressionant i colpidora fotografia de la portada correspon a un carrer d’Albocàsser després dels bombardeigs franquistes de la guerra civil. El fenomen no té res a veure amb un moviment sísmic però l’efecte, si es compara amb un carrer d’Amatrice a Itàlia, tocant a l’epicentre del sisme del 2016, és el mateix. El dany, ja ho veuen, ve per dalt o per baix, metafòric sens dubte.

Escolta el disc

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Apologia capgira el panorama punk-rock valencià des de Vila-real | Tresdeu.com - 27 novembre 2019

    […] 30 de novembre a les 23:30h a la sala Japan de Vila-Real on tindran com a companys d’escenari a Epicentre. A més, aquest directe conta amb una taquilla inversa on el propi públic decideix el preu que vol […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.