Primeres confirmacions d’un Feslloc 2019 renovat i transformador

El festival transformador del País Valencià. Amb aquest lema, el Feslloc encapçala el seu nou lloc web. I no només la web, la seua imatge ha sofert una transformació. Del mateix mode, el nom s’ha desfet de la “H” per introduir també un nou canvi. El festival de la localitat de Benlloc (Plana Alta) tindrà lloc enguany el 11, 12 i 13 de juliol i ja coneixem les primeres confirmacions. A més, també estan a la venda la tercera tanda d’abonaments generals a un preu de 29€. Per anar obrint boca ací us deixem l’after-movie de l’edició de 2018.

Confirmacions

La primera tanda de confirmacions incloïa Oques Grasses, Els Jóvens, Mireia Vives i Borja Penalba, X-Fanekaes, Borriana Big Band i La Trocamba Matanusca. El passat 7 de març, un dia abans de la Vaga Feminista, el festival va fer la seua una nova tanda de confirmacions amb les dones com a principals protagonistes. Pupil·les, Clara Peya, JazzWoman, Balkan Paradise Orchestra, Rebeca Mut i Maria Juan també i formaran part de l’edició de 2019.

Principals Canvis

Cartell Feslloc 2019

Cartell Feslloc 2019. Sara Bellés

El principal canvi i que podreu veure clarament és el nom. El festival ha tret la “H” com a senyal de respecte i estima a la llengua. Si Benlloc a canviat el seu nom i s’ha tret la “H” el festival també. Tot i que la marca Feslloch ja estava assentada, el festival aposta per la normalització.

Altre canvi ve referent al logo i la imatge del festival. Enguany s’ha apostat per un taronja i un logo que són dos signes d’admiració alhora que formen la “LL” del nom del festival. I a més el cartell comptarà amb una la fantàstica il·lustració de festa, força i llibertat, de la il·lustradora Sara Bellés, de Benlloc.

I hui mateix s’ha estrenat la nova pàgina web. Entra al Facebook del festival, perquè per celebrar el llançament hi ha un sorteig d’un abonament doble.

Entrades

El passat 15 de febrer es va esgotar en hora i mitja una primera tanda de 400 entrades a 22€ (sense cap confirmació). Pocs dies després, 400 entrades més van eixir a la venda per 25€ i van volar poques hores després. Actualment pots aconseguir el teu abonament per 29€ però donat pressa perquè sols hi han 500 entrades a aquest preu.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €