La Llista de Juny per l’actriu Maria Juan

Ja estem en juny, i aquest mes és el torn de Maria Juan. Actriu, còmica, pallassa, monologuista… En definitiva comunicadora. Els seus treballs estan sobretot relacionats amb la comèdia, el clown, el cabaret i l’stand up. Porta en escena des de fa 10 anys creant i produint els seus propis espectacles. Pròximament la podrem veure a À Punt al programa Comediants, on exercirà de presentadora d’un Club de la comedia a la valenciana.

Només deu cançons? Qué faig amb totes les que em falten?

 

IT’S A SIN. (Pet Shop Boys)

1990. Ontinyent. BOOM 6. El disco de los éxitos. Tenia 10 anys. 10 anys! I m’agradava Pet Shop Boys?

NOAM CHOMSKY. (Astrud i El col·lectiu Brossa)

2012. No has escoltat mai allò de «Que tindrà que vore el ketchup amb la velocitat?» Doncs de vegades juntes el ketchup i la velocitat i passen coses meravelloses. No em canse d’escoltar este disc.

HIKIKUMORI. (Respectmark & the Incoherent Band)

2010. Madrid. «…tens invitació a una habitació, tancats». A dia de hui l’home de la meua vida. I el pare de la meua filla (a dia de hui també…).

LOS TOROS EN LA WII. FANTÁSTICO. (Love of Lesbian)

2014. Esta cançó és arribar a Barcelona. Baixar del tren, eixir de l’estació i enfilar el passeig de Sant Antoni camí de Sants, a casa Lluna.

PROTAGONISTES. (Pau Vallvé)

2015. Ara et deixen posar música al paritori. A mi m’abellia que sonara esta cançó quan Lola ixquera de mi. Però finalment la banda sonora la vaig posar jo a base de crits.

QUE VINGA LA SONETA. (Eva Dènia)

2015, 2016, 2017… I si no li vol venir, que li vinga el bon dormir… I de vegades a qui li ve la soneta és a mi.

LE DESEO. (Merche)

2013. Mariua. El musical. Madrid. Ningú és perfecte. Jo tampoc. Diu Paulita que de jove (més que ara) i de festa, acabava cantant esta cançó. I jo, que procure riure’m de tot, la vaig posar en un dels meus espectacles. Per què no?

LEAVE. (Glen Hansard. B.S.O. Once)

2011? Una casa en Primat Reig, València. Pel·lícules boniques. A mi m’agraden molt les pel·lícules boniques. I les boniques i xicotetes encara més.

LA MESTRA. (Zoo)

2018. Tornar a València després de molts anys i conèixer-los. Fenomen fan adolescent.

YA NO ME ASOMO A LA REJA. (Los Planetas)

No puc trobar una sola cançó de Planetas. Ni posar-li un any. En tindria una per a cada any o cada moment. Han estat sempre.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €