Escolta en exclusiva ‘Gente de nunca’, segon avanç del nou disc de Funkiwis

Presentem en exclusiva “Gente de nunca”, el segon tema d’avançament del que serà el nou disc de Funkiwis, Baile de bruites de la mà de Maldito Records. Pocs dies després de llançar el primer tema, de mateix nom que el disc, arriba hui un segon tast. Funkiwis amb aquest nou videoclip, aprofundeixen en la crítica al sistema on els poderosos continuen sent els de sempre. «Som gent de mai contra la de sempre.» El proper 15 de març es presentarà l’àlbum que portarà 12 noves cançons. De moment podeu obrir boca amb aquest funk-rock a mig temps.

Gente de nunca

Amb “Gente de nunca”, Funkiwis continua el seu missatge compromés al qual li aporten un subtils i efectius tocs electrònics. El videoclip ha estat filmat per Terral Studio, gravat íntegrament a Konvent l’espai situat a la localitat de Berga. De fet, Terral serà encarregat de donar suport visual a cada tall del disc.

Baile de Buitres

Funkiwis Baile de Buitres Concert

El 15 de març es publica l’àlbum, en format físic i en plataformes digitals. Aquest mateix dia a les 19:00 h. l’àlbum serà presentat a València, a la botiga de Macondo ubicada a Benimaclet. Amb aquesta nova referència la banda va més enllà i posa sobre el tauler 12 temes sense embuts, amb tota la força i el groove que els caracteritza, a través de les seus lletres compromeses i una música en què es fa present la seva maduresa compositiva i interpretativa.

L’àlbum ha estat produït, gravat i mesclat per Sam Ferrer a WZ Estudi i s’ha masteritzat a Sage Studio, Nashville (EUA). Com hem dit abans, cada tall comptarà amb un sorprenent suport visual a càrrec de Terral Studio. Amb “Baile de Buitres”, el grup valencià pretén augmentar la seua projecció en la indústria musical. Podrem comprovar el seu progrés i vàlua amb la seua característica amalgama d’estils. A més serem testimonis del seu bon fer tant en l’estudi com en directe. Presentaran el seu nou treball a València, al Loco Club, el dijous 11 d’abril. Entrades ja a la venda.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €