Les ‘Heroïnes’ del Diluvi i altres videoclips que no et pots perdre

El Diluvi – Heroïnes de la fosca nit

“Heroïnes de la fosca nit” és la primera cançó de Junteu-vos, el nou disc que està preparant El Diluvi. Aquest avançament és un clam a l’amor i a la unió, a l’empoderament, a esborrar temps passats i perdre la por, a vestir de nous significats els referents. És la història d’Anna Gabriel, feta poesia gràcies a Majo Doménech i el seu Poemari Incomplet. La veu en off de l’Anna apareix al principi de la cançó. L’audiovisual ha estat possible gràcies a l’equip format per Mònica Llop, Martí Colomer i Mario Sancho.

Lil Moya – Tot lo que era pa’ tu

Lil Moya debuta amb el videoclip de “Tot lo que era pa’ tu”, pertanyent a la mixtape Fair play. Flow i autotune del bo d’un dels membres de Negossiet Studio, el col·lectiu de Pego. Reivindicant que el trap és el nou punk. El videoclip obra de Palace Lab, alterna els formats i les textures però continua amb la foscor habitual, marca de la casa.

El Kamión de la Basura – Patalea

La banda de mestissatge del Baix Segura presenta el segon videoclip del seu disc Surcos. “Patalea” és un crit contra el conformisme i per la gent que s’enfronta a les injustícies socials. Per al videoclip El Kamión de la Basura han comptat amb diverses plataformes d’arreu del País Valencià i Múrcia que s’han acostat al CSOA La Gata Manifasera d’Almoradí. Des de les Kellys, als jubilats i pensionistes, defensores dels animals, del riu Segura, antifeixistes, feministes… Una excel·lent oportunitat de conèixer millor les lluites socials.

Nadia Sheikh – Toxic

Nadia Sheikh és una rockera de l’Alcora (Alcalatén) resident a Londres i recentment ha publicat “Toxic”. Fusiona a la perfecció rock, indie i pop amb una delicada (de vegades) veu, interessants melodies i tornades apegaloses. El videoclip dirigit per Harry Fleeting combina imatges de Nadia i la seua banda tocant a una habitació amb imatges de la pròpia Nadia trencant objectes amb ràbia i violència.

Les Pick-ups – Sofá de escai

D’entre el Vinalopó i el Segura, arriben Les Pick-Ups amb un rock & roll clàssic i un divertit videoclip d’animació. “Sofá de escai” es una adaptació de “She lied” de The Rockin’ Ramrods amb una crítica i divertida lletra de Les Pick-Ups contra els sofàs d’escai que se’t peguen al cul, sobretot a l’estiu. L’animació amb un estil proper a antics dibuixox animats com els Picapedra o la Pantera Rosa, és obra de Rayos X.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €