El Latin Fest més ambiciós portarà el trap-pop de Bad Bunny a València

El Latin Fest encara la seua tercera edició amb un cartell que ho té tot per tornar a rebentar l’aforament de la Plaça de Bous de València. El divendres 5 de juliol, al ritme del trap llatí de Bad Bunny i el reggaeton sense adulterar del duo Zion & Lennox, entre una plèiade d’artistes i DJs punters que es reuniran per a l’ocasió. S’espera que prop de 9.000 persones abarroten al cèntric i històric recinte del carrer Xàtiva. Encara queda una important confirmació internacional per anunciar, però Bad Bunny sense dubte concentra la màxima expectació. I abans de prejutjar l’artista us proposem que vegeu el següent videoclip, “Caro”.

No és el típic videoclip que sexualitza la dona i fa ostentació de poder i riquesa, veritat? Doncs el director de cinema Nacho Vigalondo, al No te metas en política es va submergir de ple a analitzar el videoclip. Una extensa, divertida i interessant anàlisi, on assegura que el realitzador del videoclip “Caro” s’atreveix a desafiar els estilemes habituals del videoclip traper.

Bad Banny porta un parell de temporades sent un dels 15 músics més escoltats del món en totes les plataformes de streaming. Compta amb milions de reproduccions i acumula un llistat de col·laboracions interminable. Becky G, Drake, Cardi B, Enrique Iglesias, Daddy Yankee, Nicky Jam o Maluma es compten entre els seus recents aliats.

Latin Fest 2019Latin Fest

Tornant al festival del 5 de juliol, el Latin Fest disposarà enguany d’una important novetat. Una zona especialment habilitada per a menors de 15 anys, acompanyats pels seus pares. Una estupenda manera d’apropar la música als més joves d’una forma més que assequible.

Els porto-riquenys Zion & Lennox, són de moment els altes caps de cartell confirmats d’entre el bon numero d’artistes. Seran més de vuit hores de música durant les quals també es podrà gaudir de DJs com els holandesos Afrobros i d’àmbit estatal com Yastice DJ, Juanjo García, Adry Bass, D Jam Saw o DJ Jair. El festival també comptarà amb diverses performances. De fet l’escola de ball del Dance Center,oferirà un xou i impartirà una classe. Les entrades poden adquirir-se, des de 35 euros, a través del web del festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €