Mafalda, Oques Grasses, Cactus, JazzWoman i més al PrimaFest de l’Eliana

Un nou festival emergeix enguany al País Valencià. Teníem el Festivern, el Festardor, i el Festiu (que no és un festival però és la guia que els aglutina) i ara arriba el PrimaFest. El pròxim dissabte 13 d’abril, l’Eliana acollirà la primera edició d’aquest festival de música valenciana ecològic, sostenible i feminista que arriba a la localitat del Camp de Túria amb ganes de ser molt més que una cita musical. Si vols vindre, participa al sorteig de dos entrades individuals que tenim actiu al nostre Instagram.

Cartell

Horaris PrimaFest

Horaris PrimaFest

Des de les 18.00 hores un total de 8 grups de música es donaran cita en un escenari preparat a la Plaça d’Europa de la localitat elianera. Concretament, es podrà gaudir de les actuacions de JazzWoman, Aspart, En Septiembre, Las Hijas de la Cumbia, Tesa, Cactus, Mafalda i Oques Grasses. Una àmplia varietat d’estils i també una marcada presència de dones.

Aquest festival agafa el seu nom de la primavera, vol convertir-se en un esdeveniment anual amb el qual demostrar que es pot fer gaudir a la gent sense contaminar i creant consciència. A més, és la primera cita festivalera de l’estació, pel que s’espera una gran afluència de gent.

Les entrades anticipades del Primafest es poden adquirir a la web del festival. Així, l’entrada bàsica serà de 10€ i inclourà un got; l’starter pack (500 unitats) inclourà l’entrada, un got, una consumició i una samarreta; i per últim un preu especial de 5€ per a menors de 10 anys. Els preus en taquilla el dia del festival seran de 18, 28 i 10 euros respectivament.

Més que música

Des de les 11.00 hores, estan previstos actes i tallers  al Parc de la Pinada. El Primafest t’ofereix activitats diverses on reforçar les pràctiques ecologistes com el reciclatge i la reutilització. Però també altres activitats on el feminisme, el moviment Sense plàstics, el foment de l’economia en valencià seran una constant. El recinte es troba a 10 minuts de la parada de Metro (Línia 2) i també de la parada d’Edetania Bus (Línia 146). Consulteu horaris.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €