El BDS presenta el Festival Solidari amb Palestina per boicotejar Eurovisió

El proper dissabte 18 de maig se celebra la 64a edició del Festival d’Eurovisió a Tel Aviv, Israel. En contraprogramació, el BDS País Valencià ha organitzat el mateix dia un gran Festival Solidari amb Palestina. Amb intenció també de frenar la campanya de blanqueig internacional de l’Estat israelià. La Sala Repvblicca de Mislata acollirà aquest gran concert amb Cactus, el Diluvi, Pupil·les, The Mediaplayers, Carraixet amb Spyros Kaniaris, ZOO, Biano i Figuels dj’s.

Bds Boicot Eurovision

Boicot Eurovision

BDS Festival Solidari Amb PalestinaA banda dels grups i artistes esmentats també hi participaran la Jove Muixeranga de València, la Lesbianbanda, el grup de golklore palestí Jafra Dabke i serà presentat per Sénia Mulayali. Tots els beneficis de la jornada aniran destinats a la campanya antirepressiva Defensem els Drets Humans. El BDS denuncia la criminalització a la qual està sotmesa la solidaritat amb Palestina, en concret, les 8 persones que estan encausades pel cas Matisyahu.

El BDS País Valencià és el grup pel boicot, les desinversions i les sancions a Israel i porten mesos preparant aquest festival, pràcticament des de que es confirmà la seu d’Eurovisió. Aquesta seu ve designada per la victòria de la cantant israeliana Netta Barzilai a l’edició de l’any passat. Tot i no estar geogràficament a Europa, Israel porta 40 anys participant al festival per ser membre de la Unió Europea de Radiodifusió. El BDS considera que Israel empra aquest festival per rentar la seua imatge de cara Occident, mentre continuen les seues tàctiques d’apartheid. De fet, més de 100 artistes palestins han demanat boicot als finalistes d’Eurovisió.

Les entrades eixiran molt prompte a la venda en línia en la plataforma Ticketvip a un preu de 12 euros. També es podran adquirir entrades anticipades en físic al Racó de la Corbella i al CS Terra (ambdós a València. Seguiu l’esdeveniment a Facebook on informaran quan estiguen les entrades disponibles. El preu a taquilla serà de 15 €.

Per a més informació a les xarxes del BDS:

Facebook: BDS País Valencià
Twitter: @BdsPaisValencia
Instagram: bdspv

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €