Zoo completa el combo televisiu amb actuació en directe al Late Motiv

A banda de visitar La Resistencia on Zoo va oferir una divertida entrevista, el mateix dia van completar el combo del show-business visitant el plató de Late Motiv. El programa d’Andreu Buenafuente que s’emet just abans del de Broncano es caracteritza per comptar sempre amb música en directe. A més de la música de la banda del programa, quasi cada capítol té una actuació de música en directe. Dimarts passat va ser ocasió perquè Zoo tocara “Ventiladors” del disc Raval.

Ja ho van dir Arnau i Panxo durant l’entrevista. Els altres dos membres de la Zoo que faltaven es van quedar al plató del “senyor major”. Van confirmar que just abans d’anar a La Resistencia van gravar l’actuació per al programa de Buenafuente, que s’emet en fals directe. Per un moment vam pensar que la de Zoo era la primera actuació en valencià en la història del programa que s’emet des de 2016. Però no, el febrer de l’any passat van anar els Txarango a interpretar “Una lluna a l’aigua”. Per curiositat, passeu-vos pels comentaris del vídeo, perquè ja hi ha gent que preveu una actuació dels Zoo. Els Manel també hi van actuar en un dels primers programes el 2016.

Després vam pensar que tal vegada la de Zoo era la primera actuació d’alguna artista valencià al Late Motiv. Però no. Abans han estat almenys tres: la banda de rock Los Zigarros i els rapers alacantins Arkano i Nach. Al vídeo us deixem l’espectacular actuació de Nach el passat desembre.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €